29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Emenike'yi bekleyen tehlike

Fenerbahçe'nin Mersin İdmanyurdu'nu 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada sergilediği baskın oyun herkesin beğenisini kazanırken Emenike'nin yokluğu aranmadı.

28 Aralık 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Emenike'yi bekleyen tehlike
Fenerbahçe, Mersin İdmanyurdu'nu tek golle geçerken, oynanan oyun taraflı tarafsız herkesten övgü aldı. Özellikle Sow ve Alper'in performansı doruk noktadaydı. Sow'un genelde oynadığı sol kanatta görev alan Alper, Caner Erkin'le birlikte uyumlu bir oyun ortaya koyarken, Emenike'nin mevkisi forvette görev alan Moussa Sow da gol atamamasına rağmen müthiş bir performans sergiledi. Senegalli forvet kendisi adına sezonun rakip kaleye en çok şut çeken maçını oynadı. 
 
EMENIKE'Yİ BEKLEYEN KULÜBE TEHLİKESİ
İsmail Kartal'ın öğrencilerinin Mersin karşısında gösterdiği bu iyi performans herkes tarafından "Sezonun en iyisi" olarak gösterilirken, defansta Egemen-Bruno Alves ikilisi, forvette de Alper-Kuyt-Sow üçlüsü övgüleri aldı. Peki son Altınordu maçında Emenike'yi 11'de başlatarak adeta Nijeryalı'ya "kulübe" mesajı veren İsmail Kartal, cezası sona eren oyuncuyu haftaya oynanacak Başakşehir maçında 11'de mi başlatacak yoksa kulübede mi oturtacak? Bu sorunun cevabı da muhtemelen hafta içi deplasmanda oynanacak Altınordu maçıyla belli olacak. Emenike ilk 11'de başlarsa bu büyük ihtimalle oyuncunun yedek takımın bir parçası olduğu anlamına gelecek.
 
(Fanatik)