28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Türk futbolunun acı kaybı! Ersen Martin hayatını kaybetti

Futbolculuk döneminde Trabzonspor ve Beşiktaş formaları giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.

YELİZ GEDİMAN19 Mart 2024 Salı 23:35 - Güncelleme:
Türk futbolunun acı kaybı! Ersen Martin hayatını kaybetti

Ülkemizde, Trabzonspor ve Beşiktaş gibi takımların formalarını giyen eski milli oyuncu Ersen Martin'den kötü haber geldi.

Rahatsızlığı bulunan 44 yaşındaki Ersen Martin hayata gözlerini yumdu.

Aort Damarı yırtılması sonucu yaşam mücadelesi veren eski milli oyuncu yaşam mücadelesini kaybetti.

44 yaşındaki eski futbolcu, tedavi gördüğü hastanede gözlerini hayata yumdu.

Ersen Martin, Beşiktaş, Göztepe, Denizlispor, Ankaraspor, Trabzonspor, Huelva, Sivasspor, Manisaspor, Kasımpaşa Gençlerbirliği ve Eyüpspor formaları giymişti.

KULÜPLERDEN TAZİYE MESAJI

BEŞİKTAŞ

"Eski futbolcumuz Ersen Martin'in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Ersen Martin'e Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı diliyoruz."

TRABZONSPOR

"Eski futbolcumuz Ersen Martin'in hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Yaşamını yitiren Ersen Martin'e Allah'tan rahmet; ailesi, sevenleri ve camiamıza başsağlığı dileriz."

GALATASARAY

"Eski milli futbolcu Ersen Martin'in vefat haberini derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. Ersen Martin'e, Allah'tan rahmet; kederli ailesine, sevenlerine ve Türk futbol camiasına başsağlığı diliyoruz."

FENERBAHÇE

"Eski milli futbolcu Ersen Martin'in vefat ettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Ersen Martin'e Allah'tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve Türk spor camiasına başsağlığı dileriz."

MORAL ZİYARETİ YAPMIŞTI

Ersen Martin, geçtiğimiz sezon Süper Lig'in 32. haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisine moral ziyareti yapmıştı.