29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Etnospor'a gelene konut hissesi

Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Karadağ, “Belki de Etnospor Festivali’ne gelen katılımcıların büyük bir kısmına konutların bir kısmını hediye edeceğiz, büyük şirketlere ortak olma fırsatı sunacağız” diye konuştu.

17 Nisan 2018 Salı 07:00 - Güncelleme:
Etnospor'a gelene konut hissesi

DÜNYA Etnospor Konfederasyonu tarafından 9-13 Mayıs’ta 3’üncüsü düzenlenecek Etnospor Kültür Festivali’nin tanıtım toplantısı yapıldı. Yenikapı Meydanı’ndaki Avrasya Gösteri Merkezi’ndeki tanıtımda konuşan Borsa İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Himmet Karadağ, bu yıl sponsorlukta 3. yılları olduğunu hatırlatarak şunları söyledi:

BAŞARI BEKLENENİN ÜZERİNDE

“İlk yıldan itibaren beklenenin üzerinde başarı yakalandı. Geçen yıl 1 milyona ulaşan bir katılım gördük. Borsamızdan TOKİ iş birliği ile konut sertifikası dağıtıyoruz. Belki de Etnospor Festivali’ne gelen katılımcıların büyük bir kısmına konutların bir kısmını hediye edeceğiz, büyük şirketlere ortak olma fırsatı sunacağız.”

BİZİM MİSYONUMUZ

Vakıf Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk Oran da, “Ecdadın bize bıraktığı kültür mirasını geleceğe taşıma gibi bir misyonumuz var. Gençlerimizi bu tip sporlarla buluşturmak ve tanıştırmak bizi biz yapan değerlerimizden biri” ifadelerine yer verdi.