29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Fabregas: Bale o kadar etmez

Barça'nın yıldız oyuncusu, ezeli rakibinin transfer politikasına eleştiride bulundu.

19 Haziran 2013 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fabregas: Bale o kadar etmez
Barcelona'da Cesc Fabregas, Real Madrid'in Gareth Bale için 100 milyon avro verme ihtimalini "delice" olarak nitelendirdi.

"Bu çılgınlık"

AS'a konuşan yıldız orta saha, "Gareth Bale için 100 milyon avro harcamak bana çılgınca geliyor. Bu ekonomik şartlar altında nasıl bir kulüp bir oyuncu için böylesine para harcayabilir anlamıyorum. Gerçekten müthiş bir oyuncu ve muazzam özellikleri var, ama onun imzayı atıp Madrid'de oynadığını görmemiz lazım. Performansını görmeden konuşamayız." dedi.

"Burası evim"

Premier Lig'e döneceği dedikodularını da yanıtlayan Cesc, "İnsanlar çok konuşuyorlar. Ben burada zaferler kazanmak istiyorum. Burası benim evim, hayalimdi. Barcelona'da kalabildiğim kadar kalacağım." derken, yeni transfer Neymar hakkında ise, "Buraya adapte olmak için zamana ihtiyacı olacak, ama eminim iyi işler başaracak." diye konuştu.

"Bizde ego savaşı yok"

Barcelona'da egoların çarpışmadığını da sözlerine ekleyen İspanyol oyuncu, "Takımımızda ego kontrolü yüksektir. Mesela Messi dünyanın muhtemelen en iyi oyuncusu, ama insanlara o havada yaklaşmıyor." ifadelerini kullandı.

(Goal.com)