28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden Icardi için ceza talebi!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaray'ın golcü oyuncusu Mauro Icardi'nin Ankaragücü karşılaşmasında yaptığı harekete yönelik açıklamada bulundu. Öte yandan MKE Ankaragücü de, Galatasaray karşılaşmasında Mauro Icardi'nin tribünlere yönelik yaptığı hareket nedeniyle TFF'ye ve gerekli kurullarına başvuru yapacaklarını açıkladı.

AHMET AKIN20 Şubat 2024 Salı 20:24 - Güncelleme:
Fenerbahçe ve Ankaragücü'nden Icardi için ceza talebi!

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'nin Ankaragücü karşılaşmasındaki hareketi nedeniyle sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

İşte Burak Kızılhan'ın o açıklaması;

'Sosyal medyada dolaşan rakip tribünlere yapılan hareketin görüntüsü seviyesizlik ve tribünleri sahaya indirme çabasıdır! Tribün çekimi ile her şeyin gözler önünde olduğu bu hareket TFF tarafından görülecek mi? Bu yanlış PFDK'ya sevk edilecek mi? merakla bekliyoruz...'

ANKARAGÜCÜ'DE HAREKETE GEÇTİ!

MKE Ankaragücü, Galatasaray karşılaşmasında Mauro Icardi'nin tribünlere yönelik yaptığı hareket nedeniyle TFF'ye ve gerekli kurullarına başvuru yapacaklarını açıkladı.

MKE Ankaragücü'nden yapılan açıklamada, "18.02.2024 tarihinde oynanan MKE Ankaragücü -Galatasaray A.Ş. müsabakasında, Galatasaray profesyonel futbolcusu Mauro Icardi'nin tribünlerimize doğru yapmış olduğu sportmenlik dışı hareket ile ilgili olarak, gerekli disiplin soruşturmasının başlatılması için TFF ilgili kurullarına başvuru yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.

  • Fenerbahçe Genel Sekreteri
  • Mauro Icardi
  • ceza