26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Sergio Oliveira savaşı! Porto'dan transfer izni çıktı

Porto, Fenerbahçe'nin istediği orta saha oyuncusu Sergio Oliveira'yı kamp kadrosuna almadı ve tecrübeli futbolcuya transfer görüşmesi yapması için izin verdi. Sergio Oliveira için Galatasaray'ın da devrede olduğu iddia edildi.

Fanatik3 Temmuz 2022 Pazar 09:41 - Güncelleme:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ın Sergio Oliveira savaşı! Porto'dan transfer izni çıktı

Şampiyonlar Ligi 2. ön elemesinde 20 Temmuz'da oynayacağı Dinamo Kiev maçına kadar orta sahaya takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, Porto'dan Sergio Oliveira'yı gündemine almıştı. Geçen sezon Roma'da kiralık oynayan, ancak İtalyan ekibinin 12 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmadığı 30 yaşındaki oyuncunun bonservisi için Sarı- Lacivertliler'in Portekiz kulübüne teklifte bulunduğu belirtilmiş, yabancı kaynaklar Kanarya'nın 4 milyon avroluk teklifinin kabul görmediğini iddia etmişti.

Trezeguet transfer için İstanbul'a geldi

SERGİO OLİVEİRA KADROYA ALINMADI

Fanatik'in haberine göre; Sergio Oliveira'da dün önemli bir gelişme yaşandı. Porto yeni sezon hazırlıklarına başlarken 24 kişilik kadroya Sergio Oliveira'yı almadı ve deneyimli oyuncuya transfer görüşmesi yapması için izin verdi. Bu gelişme üzerine Sarı-Lacivertliler'in Portekizli oyuncu defterini yeniden açtıkları öğrenildi. Fenerbahçe'nin hafta içinde bu transferi bitirmek için düğmeye bastığı öğrenildi.

Kırkpınar'da ortalık karıştı! Başpehlivan hakem tribününü bastı

GALATASARAY RAKİP OLDU

Fenerbahçe, orta sahasına takviye için düşündüğü Portekizli oyuncu konusunda, Porto'nun Oliveira'ya transfer görüşmesi yapma izni vermesinin ardından bu transfer için yeniden umutlanırken, karşısına Süper Lig'den rakip çıktı. Sarı- Lacivertli ekibin ezeli rakibi Galatasaray'ın da Sergio Oliveira'ya talip olduğu iddiaları gündeme geldi. Süper Lig'in büyükleri bir kez daha transferde karşıya karşıya gelirken, kimin süreçten galip çıkacağı merakla beklenmeye başlandı.