29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Fenerbahçe'de gözler Buvac'ta

Fransız Sportif Direktör, teknik direktörlük görevi için 17 yıldır Klopp’un yardımcılığını yapan Zeljko Buvac ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak son kararı Başkan Ali Koç verecek.

StarSpor13 Haziran 2018 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de gözler Buvac'ta

FENERBAHÇE’DE tüm gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Bugün saat 14.00’te Sarı-Lacivertli kulüple üç yıllık mukavele imzalayıp, basın toplantısı düzenleyecek olan Sportif Direktör Direktör Damien Comolli’nin, teknik direktörlük görevi için Zeljko Buvac ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

BAŞKAN KOÇ‘UN ONAYINI BEKLİYOR

Birçok teknik adamla görüşen ve son olarak Bosna Hersek’li antrenörde karar kılan Fransız sportif direktörün, hem Buvac hem de diğer isimlerle yaptığı görüşmeleri Başkan Ali Koç’a rapor edecek. Sarı-Lacivertliler’in Başkanı, Buvac ismine onay verirse, Comolli yeni hocayı İstanbul’a getirecek. 

‘B PLANI’ LAURENT BLANC

17 yıl boyunca şu anki Liverpool Teknik Direktörü Jürgen Klopp’un yardımcılığını yapan Buvac, geçen sezon “Artık teknik direktörlük yapmak istiyorum” diyerek Liverpool’dan ayrıldı. Comolli, Koç’un Buvac’ı veto etmesi halinde B planı olarak Laurent Blanc’la masaya oturacak. Fransız hocanın alternatifi ise İspanyol Juande Ramos.