29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Fenerbahçe'de Sow ve Lens seferberliği

Dick Advocaat, sakatlıkları nedeniyle Aytemiz Alanya karşısında oynayamayan iki öğrencisinin mutlaka Manchester United maçına yetiştirilmesini istedi. Sağlık kurulu, Lens ve Sow için seferberlik ilan etti.

18 Ekim 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de Sow ve Lens seferberliği
Fenerbahçe’de Aytemiz Alanya beraberliğiyle moraller dibe vurdu. Özellikle hücum yollarındaki etkisizlik nedeniyle Jeremain Lens ve Moussa Sow fazlasıyla arandı.
 
Lens’in yokluğunda Osmanlıspor karşısında da varlık gösteremeyen Sarı-Lacivertliler’de Dick Advocaat, bu öğrencisinin son durumuyla ilgili sağlık kurulundan bilgi aldı.
 
Advocaat, Lens’in mutlaka Manchester United maçına yetiştirilmesini istedi. Ağrıları azalan Hollandalı oyuncu için sağlık ekibi seferberlik ilan etti. Lens’in maç eksiği bulunduğu için Kırmızı Şeytanlar karşısında 11’de oynaması zor.
 
Ancak iyileşmesi halinde, ikinci yarıda Advocaat’ın en önemi silahı olabilir. Tecrübeli çalıştırıcı Sow’un durumu hakkında bilgi aldı. Senegalli oyuncu milli takımdan yorgun dönmüş ve kasığındaki ağrılar nedeniyle Alanya maçında oynamamıştı.
 
Moussa Sow’un Manchester United mücadelesinde oynama ihtimali, Lens’e oranla daha yüksek. Fenerbahçe’de bu oyuncuların yanı sıra Salih Uçan ve Ozan Tufan’ın da sakatlığı bulunuyor. Bu iki isim de Manchester United karşısında görev yapamayacak.