29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Fenerbahçe'de Valbuena ve Isla takımla beraber antrenmanlara çıktı

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan futbolculardan Valbuena ve Isla'dan iyi haber geldi.

23 Kasım 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'de Valbuena ve Isla takımla beraber antrenmanlara çıktı

Sarı-lacivertlilerde sakatlığı devam eden Mathieu Valbuena ve Mauricio  Isla'nın Süper Lig'in 13. haftasında 26 Kasım Pazar günü deplasmanda oynanacak  Antalyaspor maçında forma giyme ihtimallerinin yüksek olduğu belirtildi.

Süper Lig'in 11. haftasında 4 Kasım'da deplasmanda oynanan Osmanlıspor  maçının ilk yarısında sakatlanan iki futbolcu, geçen hafta Demir Grup Sivasspor  karşılaşmasında forma giyememişti.

Valbuena'nın dünkü idmanın bir bölümünde takımla çalıştığı, Isla'nın  ise bugün gerçekleştirilen antrenmanın ilk kısmında yer aldığı ifade edildi.

Uzun süredir sakatlığı bulunan Robin van Persie'nin de dün takımla  çalışmalara başladığı aktarıldı. Van Persie'nin antrenmanların ilk bölümünde  takımla çalıştığı ve kuvvet çalışmalarına devam ettiği kaydedildi. Hollandalı  futbolcunun uzun süren sakatlığından dolayı bu hafta kadroda olamayacağı  öğrenildi.

Demir Grup Sivasspor maçında ikinci gol sırasında ters düşmesi  nedeniyle sağ dizinde ağrı hisseden Vincent Janssen ise dinlendiriliyor.  Janssen'in yapılan tetkiklerinde önemli bir sıkıntıya rastlanmadığı  belirtilirken, Hollandalı futbolcu bugün de tedbir amaçlı antrenmanda yer almadı.  Janssen'in yarın ya da 25 Kasım Cumartesi günü takımla çalışmasının beklendiği  ifade edildi.

Fenerbahçe'nin genç Makedon futbolcusu Eljif Elmas'ın ise belinde ağrı  olduğu ve bu yüzden antrenmanlara çıkamadığı kaydedildi.