29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Fenerbahçe'den Janssen için olumlu rapor!

Fenerbahçe'nin sezon başında Tottenham takımından kiraladığı Hollandalı golcüsü Vincent Janssen hakkında gelecek sezon için olumlu rapor çıktı.

11 Aralık 2017 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
Fenerbahçe'den Janssen için olumlu rapor!

Janssen için gelecek sezonda takımda kalması yönünde fikir birliğine varan sarı-lacivertli takımda oyuncunun görüşü de alınacak. Fenerbahçe, sezon başında Tottenham'dan kiraladığı Vincent Janssen ile devam etmek istiyor. Bu yöndeki talep, Aykut Kocaman'dan geldi. Kocaman, skorer kimliğini henüz gösterememesine rağmen 23 yaşındaki forvetin performansından oldukça memnun. Sarı-lacivertli yönetimin, sezon sonunda Tottenham'la masaya oturup Janssen için bir yıl daha kiralama teklifi yapacağı öğrenildi. Tabii önce oyuncunun fikri alınacak.

Napoli peşinde

Janssen bu yöndeki bir soruya, "Şu an bu konu gündemimde değil" yanıtı vermişti. Tottenham, Napoli'nin de istediği Hollandalı yıldızı 2016'da 22 milyon euro ödeyerek AZ Alkmaar'dan transfer etmişti. Janssen'in menajeri Patrick van Diermen, oyuncunun Fenerbahçe'den önce Galatasaray tarafından da istendiğini bildirdi.