18 Nisan 2024 Perşembe / 10 Sevval 1445

Fenerbahçe'den Valencia operasyonu! Dünya Kupası'na damga vurunca...

Fenerbahçe Yönetimi, 2022 Dünya Kupası'nın açılış maçında Katar'a attığı 2 golle yıldızlaşan Enner Valencia'nın sözleşmesini uzatmak için harekete geçti.

Fanatik23 Kasım 2022 Çarşamba 10:03 - Güncelleme:
Fenerbahçe'den Valencia operasyonu! Dünya Kupası'na damga vurunca...

Enner Valencia, sezona fırtına gibi başladı. Ekvadorlu yıldız, 12 maçta attığı 13 gol ve yaptığı 4 asistle Süper Lig'e damga vurdu. 33 yaşındaki forvet, Avrupa Ligi'nde de 2 kez ağları sarstı. Valencia, son derece formda bir şekilde gittiği Dünya Kupası'nda da daha ilk maçında kalitesini konuşturdu. Tecrübeli oyuncu, Katar filelerini 2 kez sarsarak Dünya Kupası'nda adından en çok söz ettiren isim oldu. Fanatik'in haberine göre; dev turnuvada daha ilk maçında sergilediği performansla transfer piyasasında da ön plana çıkan Enner Valencia için Fenerbahçe Yönetimi harekete geçti.

Sofiane Feghouli ezeli rakibe gidiyor

GELİR GELMEZ GÖRÜŞECEKLER

33 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Sarı-Lacivertliler, Dünya Kupası'nda patlama yapan yıldız futbolcunun kontratını uzatmak için çalışmalara başladı. Yönetim, dev turnuvadan döner dönmez Valencia ile masaya oturarak 2 yıllık sözleşme teklif etmeyi planlıyor. Ekvadorlu oyuncu sözleşmesini uzatmazsa, 1 Ocak'tan itibaren yeni sezon için istediği takıma imza atabilecek.