6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Fenerbahçe'nin performansı okyanus sınırlarını aştı: Kusursuz Fenerbahçe

Fenerbahçe gösterdiği performansla dış basının ilgi odağı oldu. Son olarak Çaykur Rizespor'u evinde 5-0'lık skorla deviren sarı lacivertliler Brezilya basınında manşete alındı.

MERVE KANTARCI ÇULHA3 Ekim 2023 Salı 11:48 - Güncelleme:
Fenerbahçe'nin performansı okyanus sınırlarını aştı: Kusursuz Fenerbahçe

Kadıköy'de Rize'yi 5-0 mağlup eden ve 7'de 7 yaparak liderliğe yerleşen Fenerbahçe, Avrupa medyası kadar Güney Amerika'da da ses getirdi.

Brezilya basınından Trivela, Sarı-Lacivertliler'in performansına geniş yer ayırdı. "Kusursuz Fenerbahçe" manşeti atılan haberde şu ifadeler kullanıldı: "Kusursuz bir başlangıç. Büyük ligler göz önüne alındığında bile en iyi transferleri yaptılar.

Dzeko, Tadic, Szymanski, Becao, Fred, Cengiz gibi büyük isimler katıldı. Yıkıcı bir seri ile lige başladılar. Bu takım, 2013-14'ten bu yana süren kuraklığa son verecek gibi görünüyor. İsmail Kartal, Auriazuis'in oyuncusuydu. Parçaları bir araya getirme şekli göz önüne alındığında akıllıca bir seçim oldu.

56,8 milyon euroluk yatırımla en pahalı takım oldular ve 55,4 milyon euroluk satış yaptılar. 14 maçı da kazandılar. 5-0'lık skor tamamen anlaşılır. Kasım ayından itibaren zorluk seviyesi artacak, derbiler var. G.Saray da iyi iş çıkardı ama o kadar etkileyici değildi."