18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Fernando Muslera büyük hayalini açıkladı! 2022'de...

Galatasaray'ın tecrübeli kalecisi Fernando Muslera 2022 Dünya Kupası grup eleme maçları için ülkesi Uruguay'a gitti. Kolombiya ile karşı karşıya gelecek Uruguay'da Fernando Muslera maç öncesinde açıklamalarda bulundu. Muslera hedeflerinin Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası'na katılmak olduğunu söyledi.

Star.com.tr6 Ekim 2021 Çarşamba 14:04 - Güncelleme:
Fernando Muslera büyük hayalini açıkladı! 2022'de...

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera 2022 Dünya Kupası grup eleme maçları için ülkesine gitti. Uruguaylı kaleci salı günü katıldığı milli takımda genç oyuncuların yeteneklerini vurgulayan açıklamalarda bulundu.

Muslera milli takımının 2022 Dünya Kupası yolculuğunda Kolombiya maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Muslera, "Uruguay ile ilgili güzel olan şey, her zaman uygun bir ikamenin olmasıdır. Önceki maçlarda çıkış yapma fırsatı bulan oyuncular ülkemiz için bir gurur kaynağı." diye konuştu. Gençleri övmenin yanı sıra tecrübeli kaleci Muslera, Facundo Torres, Agustin Alvarez veya Darwin Nuñez gibi son maçlarda öne çıkan Uruguaylı yeni değerlerle ilgili de gurur duyduğunu söyledi.

FERNANDO MUSLERA'NIN HEDEFİ 2022 DÜNYA KUPASI

Uruguay Milli Takımı'yla hedefinin 2022 Dünya Kupası'na katılmak olduğunu belirten Muslera, Kolombiya, Arjantin ve Brezilya maçlarından alacakları 7 puanın kendilerini Katar'a götüreceğini iddia etti. Uruguay, Diego Godin ve forvet Edinson Cavani gibi tecrübeli isimlerin de bulunduğu 15 kişilik kadroyla pazartesi itibariyle çalışmalara başladı. İspanya La Liga'da forma giyen Luis Suarez ve Jose Maria Gimenez, Fede Valverde ve Ronald Araujo da salı günü ekibe katıldı.

Star.com.tr