27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Fransa, Cengiz Ünder olayıyla çalkalanıyor! Hayal kırıklığına uğradı...

Cengiz Ünder, Konferans Ligi'nde Feyenoord ile oynanan 2 maçta yalnızca 10 dakika forma giydi. Fransa basınında Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder'e bu kadar az süre verilmesi tartışma konusu oldu. İşte detaylar...

Star Gazetesi9 Mayıs 2022 Pazartesi 18:38 - Güncelleme:
Fransa, Cengiz Ünder olayıyla çalkalanıyor! Hayal kırıklığına uğradı...

Marsilya'nın Avrupa Konferans Ligi yarı final mücadelesinde 2 maçta toplam yalnızca 10 dakika forma giyen Cengiz Ünder, hayal kırıklığına uğradı. Marsilya'da Cengiz Ünder'e az süre verilmesi Fransa'da gündem oldu.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

MARSİLYA, FEYENOORD'A ELENDİ

Marsilya, UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final mücadelesinde ilk maçta 3-2 yenildiği Feyenoord'a rövanş karşılaşmasında ise 0-0 berabere kalarak turnuvadan elendi.

CENGİZ ÜNDER, HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRADI

Marsilya'da forma giyen Cengiz Ünder Feyenoord ile oynanan ilk karşılaşmada hiç süre alamazken rövanş maçında ise 10 dakika forma şansı buldu. İstediği süreyi alamayan Cengiz Ünder, hayal kırıklığına uğradı. Milli oyuncuya bu kadar az şans verilmesi ise Fransa basınında tartışma konusu oldu.

CENGİZ ÜNDER'İN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Cengiz Ünder, Marsilya formasıyla bu sezon 44 resmi maçın 34'ünde ilk 11'de yer aldı. 24 yaşındaki milli yıldız bu karşılaşmalarda 12 gol ve 4 asistle takımına katkıda bulundu.

Star Gazetesi