30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Galatasaray Divan Kurulu'nda Dursun Özbek - Levent Nazifoğlu tartışmasının perde arkası ortaya çıktı

Dün Galatasaray Divan Kurulu'nda Başkan Dursun Özbek'i sert bir üslupla eleştiren Levent Nazifoğlu camiadan büyük bir tepki topladı.

StarSpor - Levent GÜLTEKİN17 Ağustos 2017 Perşembe 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Divan Kurulu'nda Dursun Özbek - Levent Nazifoğlu tartışmasının perde arkası ortaya çıktı

Dün Galatasaray Divan Kurulu’nda başkan Dursun Özbek’le Levent Nazifoğlu arasında yaşanan sert tartışma camiayı derinden sarsarken, özellikle Nazifoğlu’nun uslübnunun bir hayli sert olması dikkatlerden kaçmadı. Yönetici Alper Narman’a ani bir çıkış yapan Levent Nazifoğlu ‘Terbiyesiz sensin ulan’ sözleriyle Divan Kurulu’nun tepkisini çekerken, yaşanan ağır tartışmanın daha önce organize edildiği ortaya çıktı.

BENİM ARKADAŞLARIM LÜTFEN OTURUN!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’i ağır ithamlarla suçlayan Levent Nazifoğlu’nun Divan Kurulu toplantısı öncesi Kürekçiler, bazı eski Su Topu sporcuları ve eski futbolcularla beraber organize olduğu öğrenilirken, bu grubun en ön sıralarda yer alması ve tansiyonu sık sık yükseltmesi bazı yönetim kurulu üyelerini bir hayli rahatsız ettiği ifade edildi. Gerginliğin tavan yaptığı esnada ‘Benim arkadaşlarım, lütfen oturun’ diyen Levent Nazifoğlu Divan Kurulu’nun 10 dakika ara verilmesine neden olurken, çıkan olayların ardından başkan Dursun Özbek’in toplantı salonunu terk etmek istemesine İrfan Aktar’ın engel olması Divan Kurulu’na damga vurdu.