27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Galatasaray Gaziantepspor maçı ne zaman oynanacak? Teknik Hoca kim olacak!

Galatasaray ligin 11.haftasında Gaziantepspor deplasmanına konuk olacak. Galatasaray takımı bu maça Hamza Hamzaoğlu ile değil Tafferel ile çıkacak!

28 Kasım 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Gaziantepspor maçı ne zaman oynanacak? Teknik Hoca kim olacak!
 
 
Spor Toto Süper Lig'de 11.hafta yarın oynanacak maçlarla başıyor. Beşiktaş haftaya lider girerken Galatasaray ise ilk sıralardan kopmamak istiyor. Anderlecht maçı ile yolları ayrıan Prandelli siz sahaya çıkacak olan Galatasaray'ın başında Tafferel olacak.
 
Galatasaray Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 11.hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile karşılaşacak. Maçı Özrgür Yankaya yönetecek. Yankaya'nın yardımcılıklarını ise Tarık Ongun ve Baki Tuncay Akkın yapacak.
 
İki takım arasında oynanan son 10 maçta Galatasaray 3, Gaziantepspor 3 galibiyet alırken 4 maçta berabere bitmiş. Bu maçlarda Cimvom toplam 11 gol atarken Antep ise 12 gol attı.
 
Galatasaray'da Hakan Balta ve Dzemali'nin durumları şüpheli iken başka bir eksik bulunmuyor. Antep ekibinde ise Elyasa Süme sarı kart cezalısı iken Muhammet Demir ise sakat. Maç öncesi iddia oranlarına bakıldığında ise ev sahibi ekibi 3.30 beraberlik 3.40 Cimbom'a ise 1.65'lik bir oran verdi.