26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray Selçuk ve Sinan'la sözleşme uzatmadı!

Dün Linnes'le sözleşme yenileyen Galatasaray, Selçuk İnan ve Sinan Gümüş'ü beklemeye aldı.

12 Nisan 2019 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Galatasaray Selçuk ve Sinan'la sözleşme uzatmadı!

TM Dijital Haber Merkezi

Dün akşam kritik derbi maçı öncesinde Galatasaray’ın Norveçli futbolcu Martin Linnes’le 2 yıllık sözleşme uzatması taraftarları bir hayli memnun etti.  3 yıldır sarı kırmızılı formayı layıkıyla giyen ve düzgün kişiliğiyle camiadan büyük beğeni toplayan Linnes 2021 yılına kadar Galatasaray’da kalmayı resmileştirirken, oyuncunun 1,400 bin euroluk maaşı hatrı sayılı bir iyileştirme olarak yorumlandı.

LİNNES'LE İMZALANDI SELÇUK VE SİNAN KALDI

Galatasaray’da sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Linnes, Selçuk İnan ve Sinan Gümüş gibi tecrübeli futbolculardan Linnes’in kontratının yenilenmesi diğer iki oyuncuyla ilgili kafalarda soru işaretleri bıraktı. Transferle ilgili bütün konuları sezon sonuna bırakan ve şu anda hiçbir menajerle masaya oturmayı kabul etmeyen yönetimin Norveçli kanat oyuncusunun işini bitirmesi dikkatlerden kaçmazken, Fatih Terim’in Linnes hamlesinden sonra ‘Sinan ve Selçuk’la yollar ayrılacak’ iddialarının gün yüzüne çıkması iki futbolcunun lig biter bitmez takımdan ayrılma ihtimallerini de güçlendirdi.

Adı sık sık Genoa’yla anılan Sinan Gümüş kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye alırken, Selçuk İnan’ın yeni yol haritası merakla bekleniyor.