17 Nisan 2024 Çarşamba / 9 Sevval 1445

Galatasaray'da ayrılık! Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı...

Halil Dervişoğlu'nun sezon sonunda Galatasaray'dan ayrılması beklenirken, genç golcüye Fenerbahçe'nin talip olduğu ortaya çıktı. Halil Dervişoğlu'nun bonservisini elinde bulunduran Brentford'la temasa geçmeye hazırlanan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un hedefi transferi bir an önce bitirmek.

Sabah13 Mayıs 2022 Cuma 10:43 - Güncelleme:
Galatasaray'da ayrılık! Halil Dervişoğlu'nun yeni takımı...

Fenerbahçe, Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu'nun transferi için harekete geçmeye hazırlanıyor. Sarı lacivertliler, oyuncunun kulübü Brentford'la temasa geçmek için sezonun bitmesini bekleyecek.

İsmail Kartal gönderilecek isimleri tek tek açıkladı! 12 futbolcu yolcu

BRENTFORD HALİL DERVİŞOĞLU'NUN BONSERVİSİYLE VERMEK İSTİYOR

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'la yola devam etmeyecek olan 22 yaşındaki santrforu İngiliz kulübü bonservisiyle yollamak istiyor. Fenerbahçe uygun bir bedel belirlenirse, milli futbolcu ile uzun vadeli bir sözleşme imzalama amacında.

Mert Hakan Yandaş İngiltere'de gündem oldu! 'Kendine biraz saygın olsun'

GEÇEN YAZ 'GELİRİM' DEMİŞTİ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, geçtiğimiz yaz transfer döneminin son günlerinde Halil Dervişoğlu ile görüntülü bir görüşme gerçekleştirmişti. Oyuncudan "Bonservisimi alırsanız seve seve gelirim" yanıtı alan Koç, Brentford kulübünün yüksek para beklentisi nedeniyle transferi noktalayamamıştı. Ali Koç'un hedefi bu transferi bir an önce bitirmek.

Galatasaray'da tarihi operasyon! 8 futbolcuyla yollar ayrılıyor

25 MAÇTA 4 GOL, 1 ASİST

Halil, Galatasaray ile 25 lig maçında 1195 dakika süre aldı. Bu karşılaşmaların 15'ine ilk 11'de başladı. 4 gol-1 asist ile takıma katkı verdi.