18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Galatasaray'da Fatih Terim açıkladı! Mostafa Mohamed kimdir? Mostafa Mohamed kaç yaşında, nereli?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrası transferde istediği isimleri bir bir açıkladı. Terim, Zamalek'in yıldızı Mostafa Mohamed'i transfer etmek istediklerini duyurdu.

9 Ocak 2021 Cumartesi 22:14 - Güncelleme:
Galatasaray'da Fatih Terim açıkladı! Mostafa Mohamed kimdir? Mostafa Mohamed kaç yaşında, nereli?

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim Gençlerbirliği maçı sonrası transferde istediği isimleri bir bir açıkladı. Terim, Zamalek'in yıldızı Mostafa Mohamed'i transfer etmek istediklerini duyurdu. 23 yaşındaki Mısırlı forvetin kariyeri ve kim olduğu Galatasaraylı taraftarlar tarafından araştırılmaya başlandı. İsmi bir dönem Fenerbahçe ile de anılan Mohamed için Zamalek Başkanı Mansour, Eylül 2020'de "Türkiye'den, Mohamed için iki kulüpten teklif aldık. Ancak Türkiye, düşman ülke. Mohamed'e de Türkiye'nin düşman ülke olduğunu açıklayacağız." demişti.

MOSTAFA MOHAMED KİMDİR? MOSTAFA MOHAMED KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Tam adı Mostafa Mohamed Ahmed Abdallah olan forvet oyuncusu, 28 Kasım 1997 yılında Mısır'ın Giza şehrinde dünyaya geldi. Zamalek SC'de futbol hayatına başlayan Mohamed, 2016'da A takım kadrosuna yükseldi. Sırasıyla El Dakhlia, Tanta SC ve Gaish'te kiralık olarak forma giyen genç isim, 2019'dan beri düzenli olarak forma şansı buluyor.

Profesyonel kariyerinde 58 maça çıkan Mohamed, rakip filelere 35 gol bırakmayı başardı. Bu sezon Mısır Premier Lig'de 2 maça çıkan genç yıldız 2 gol attı. Mısır A Milli Takım formasını 4 kez giyen fakat skor üretemeyen Mohamed'in piyasa değeri 2.5 milyon euro.

1.85 boyunda olan genç yıldızın kulübü Zamalek ile Haziran 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.