26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Galatasaray'ın stoperi Barcelona'dan

Galatasaray'ın Barcelona'da gözden çıkarılan genç stoper Oscar Mingueza ile ilgilendiği iddia edildi.

Takvim27 Temmuz 2022 Çarşamba 10:33 - Güncelleme:
Galatasaray'ın stoperi Barcelona'dan

Marcao'nun Sevilla'ya gidişinin ardından savunmaya takviye yapmak için kolları sıvayan Galatasaray'ın gündemine yeni bir isim girdi. Sarı- Kırmızılılar'ın Barcelona formasını giyen Oscar Mingueza ile ilgilendiği öne sürülüyor.

Rıdvan Yılmaz'dan sonra... Beşiktaş'ta bir ayrılık daha

ÇOK SAYIDA TALİBİ VAR

İspanyol basınına göre Galatasaray, teknik direktör Xavi tarafından gözden çıkarılan 23 yaşındaki futbolcuyu istiyor. Oscar Mingueza'nın ayrıca İtalya'dan Monza, İspanya'dan Celta Vigo, Real Valladolid ve Getafe, Yunanistan'dan AEK ve Almanya'dan Hoffenheim'ın da listesinde olduğu belirtiliyor. Hem stoper hem de sağ bekte görev yapabilen Mingueza, Barcelona'nın futbol fabrikası La Masia'da yetişen bir isim. Geçtiğimiz sezon 21 maçta görev yapan İspanyol yıldız, Xavi'nin yeni sezon planlamasında yer almıyor.

Fenerbahçe'de sürpriz isim! Jorge Jesus'un Nemanja Matic'i olacak

DEĞERİ 6 MİLYON AVRO

1 kez İspanyol Milli Takımı'nın da formasını giyen Oscar Mingueza'nın Barcelona ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 1.84 boyundaki yıldız futbolcu çabukluğu ve pas oyunundaki başarısı ile ön plana çıkan bir stoper. Transfermarkt verilerine göre Mingueza'nın piyasa değeri 6 milyon avro.

Hamza Akman resitali! Galatasaray taraftarını büyüledi

İLK TERCİHİ LA LİGA'DA DEVAM ETMEK

İspanyol basını, çok sayıda talibi olan Oscar Mingueza'nın ilk tercihinin İspanyol kulüpleri olduğunu söyledi. Yıldız futbolcuyu La Liga'dan 2 kulüp istiyor.