27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Gökhan Töre'den Galatasaray'a flaş 'Töreing' göndermesi!

Beşiktaş'ın sezon başında İngiltere Premier Lig ekiplerinden siyah beyazlıların eski teknik direktörü Hırvat Teknik adam Slaven Bilic'in çalıştırdığı West Ham United'a kiralık olarak gönderdiği yıldız futbolcu Gökhan Töre'den Süper Lig'de yarın oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesi sürpriz bir paylaşım geldi.

26 Şubat 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Gökhan Töre'den Galatasaray'a flaş 'Töreing' göndermesi!
Spor Toto Süper Lig'in 22. hafta karşılaşmasında Galatasaray ile Beşiktaş, yarın Türk Telekom Arena'da saat 20:00'da karşı karşıya gelecek. Karşılaşmaya saatler kala Beşiktaş'ın West Ham United'a kiralık olarak gönderdiği yıldız futbolcusu Gökhan Töre, sosyal medya hesabından Galatasaraylıları kızdıracak bir paylaşımda bulundu.
 
Gökhan Töre sosyal medya hesabından geçen sezon Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 2-1 yendiği derbide sarı kırmızlılara attığı gol sevincinin fotoğrafını paylaştı. Töre ayrıca yaptığı paylaşımında 'Herkese iyi pazarlar #tb' notunu düştü.
 
Galatasaray karşısında Beşiktaş'a galibiyeti getiren golü atan Gökhan Töre'nin bu gol sevinci sosyal medyada bir akım başlatmıştı. 'Töreing' adı verilen bu akım siyah beyazlı taraftarlar tarafından epeyce tutulmuştu.
 
Milli futbolcunun derbiye saatler kala bu paylaşımı Galatasaraylıları kızdırırken, Beşiktaşlıları ise bir hayli heyecanlandırdı.
 
İşte Gökhan Töre'nin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım;
 
 
GÖKHAN TÖRE'DEN 'TÖREİNG' AÇIKLAMASI
 
Gol sevincinin ortaya çıkış hikayesini anlatan Töre; ''Menajerim ve yakın arkadaşlarımla evde film izlerken, maç yaparken kendi aramızda sevimli bir şaka bu. Yüzümü elimle kapatıp, parmaklarımın arasından attığım bakış arkadaşlarımla ortak bir sevincimiz. Gol sonrası arkadaşlarım tribünde beni izliyorlardı, bir anda aklıma geldi ve o çok konuşulan gol sevincini yaptım. Bu hareketi futbol video oyunlarında elbette görmek isterim. Çok mutlu olurum. Her futbolcunun kendine özgü bir gol sevinci vardır, bu sevinç ise bana ait, bana özgü.''
 
AKŞAM