29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

İbrahim Hacıosmanoğlu: Şike davasıyla ilgili önemli şeyler olacak

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Fenerbahçe maçı öncesi sert açıklamalar yaptı.

10 Mart 2014 Pazartesi 07:00 - Güncelleme:
İbrahim Hacıosmanoğlu: Şike davasıyla ilgili önemli şeyler olacak
İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi Bülent Yıldırım hakkında; “Bülent Yıldırım’ın 2010/11 sezonunda yönettiği Trabzonspor maçları unutulmadı. Yarın dikkatli olmak zorunda” diyerek uyarılarda bulundu.

“YENİDEN YARGILAMA OLABİLİRMİŞ, SANA MI KALDI?”

Hacıosmanoğlu, Şike Davası süreciyle ilgili olarak; “Avrupa Kulüpler Birliği Başkanı ile görüşmeler yapacağım. Avrupa ile sürekli temas halindeyiz. Önemli şeyler olacak. Beklesinler, Avrupa’dan tokatın nasıl geleceğini Türkiye’de adaleti tecelli etmeyenler görecekler. Avrupa’da şike cezalarının yenileri hazırlanıyor” dedi.

“Yeniden yargılama olabilir” diyen Adalet Komisyonu Başkanvekili Hasan Köylü’ye de seslenen Hacıosmanoğlu; “Yeniden yargılama olabilirmiş. Sana mı kaldı ya?”

“MERK TÜRKİYE’DEKİ DÜZENE ADAPTE OLMUŞ”

İbrahim Hacıosmaoğlu, yayıncı kuruluşun hakem yorumcusu Markus Merk ile ilgili olarak ilginç yorumlarda bulundu. Hacıosmanoğlu; “Lig TV’deki Alman arkadaşımız para kazanabilmek için Türkiye’deki düzene uyuyor. Onun görevine son verilmeli. Geçen sene top çizgiyi geçmiş, piyerodan da geçtiği görüldü. Merk “Gol değil” dedi. Çabuk adapte olmuş” ifadelerini kullandı.


Kaynak: Sporx