6 Mayıs 2024 Pazartesi / 28 Sevval 1445

Hakan Keleş: Olumsuz havayı dağıtmaya çalışıyoruz

Konyaspor'da teknik direktör Hakan Keleş, Fatih Karagümrük karşısında alınan 1-1'lik beraberliği değerlendirdi. Tecrübeli teknik adam takımda olumsuz bir hava olduğuna değinirken, 'Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum.' ifadelerini kullandı.

AA5 Kasım 2023 Pazar 20:33 - Güncelleme:
Hakan Keleş: Olumsuz havayı dağıtmaya çalışıyoruz

Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş ise maçı kazanmak istediklerini, bu doğrultuda maça da iyi başladıklarını anlattı.

"ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREK"

Girdikleri pozisyonları değerlendiremediklerini dile getiren Keleş, "İkinci yarıda erken ve daha önce yediğimiz gollerden birini yedik. Daha sonra toparlandık ve çift santraforla riskleri aldık. Son dakikalarda kazandığımız penaltıyla bir puan aldık. Geldiğimizden beri olumsuz bir hava var. Onu dağıtmaya çalışıyoruz. Eksikliklerimizi gidermeye çalışıyoruz. Çok çalışmamız gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kulüp yönetim kurulunun olağanüstü genel kurul kararı almasına da değinen Keleş, Konyaspor'un büyük bir camia olduğunu, bu tip sorunların en kısa zamanda çözüleceğini aktardı.