19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Galatasaray peşine düştü! Hedef Sırp golcü: Luka Jovic

Bu sezon hücum hattında istikrarı yakalamayan Galatasaray takıma takviye yapmaya hazırlanıyor. Sarı kırmızılı ekip Milan forması giyen Sırp golcü Luka Jovic için harekete geçti. Sarı kırmızılılar bu transferi kısa süre içerisinde bitirerek golcü sorununu halletmeyi amaçlıyor. İşte detaylar...

Sabah17 Ocak 2024 Çarşamba 09:36 - Güncelleme:
Galatasaray peşine düştü! Hedef Sırp golcü: Luka Jovic

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Milan'da yedek kaldığı için mutsuz olan Sırp golcü Luka Jovic'in peşine düştü. İşte detaylar....

BURUK'UN GÖZÜNE GİREMEDİ

Bu sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da hücum hattındaki sıkıntı teknik direktör Okan Buruk'u düşündürüyor. Şu an milli takımda olan Cedric Bakambu, sarı kırmızılı formayla istenen performansı veremedi ve Okan Buruk'un gözüne giremedi.

BEKLENTİLERİN GERİSİNDE KALDI

Buruk'un hücum hattında umut bağladığı diğer bir isim olan Halil Dervişoğlu da beklentilerin gerisinde kaldı ve ortalamayı aşmayan grafiğiyle kadroda kendine yer edinemedi.

OKAN BURUK'U ENDİŞE SARDI

Galatasaray'ın Arjantinli dünya yıldızı Mauro Icardi'nin sakatlığı da bunun üzerine tuz-biber olunca Okan Buruk'u gol yollarıyla ilgili endişe sardı.

YÖNETİMDEN TRANSFER İSTEDİ

Golcü sıkıntısının aşılması için tecrübeli hoca yönetimden devre arasında bir golcü transferi yapılmasını talep etti.

ADANA DEMİRSPOR'UN KAPISI ÇALINACAK

Sarı kırmızılı ekibin listesine dahil ettiği son aday Adana Demirspor'dan M'baye Niang olmuştu... Adana Demirspor'dan ayrılmak istediği öne sürülen Niang için G.Saray kurmaylarının kısa süre içerisinde Adana ekibinin kapısını çalmaya hazırlandığı öğrenildi.

ASIL HEDEF LUKA JOVIC

Öte yandan, Galatasaray'ın golcü transferi için asıl hedefinin İtalyan devinde forma giyen Sırp santrfor Luka Jovic olduğu ortaya çıktı. İtalyan basınında yer alan iddialara göre, Milan'da forma şansı bulamayan Jovic takımdan ayrılmak istiyor ve bu durumu menajeriyle de görüşerek kendisine takım bulmasını istedi.

İLK TEMAS KURULDU

Sırp yıldızın ayrılık düşüncesinde olduğunu öğrenen Galatasaray'ın Luka Jovic'in menajeriyle ilk teması kurduğunu da belirten İtalyan medyası, sarı kırmızılı ekibin 26 yaşındaki Jovic'i kiralık olarak kadrosuna katmak istediğini belirtti.

MILAN DA SICAK BAKIYOR

İtalyan devinin Jovic'in kiralık gönderilmesine sıcak baktığı ve teknik direktör Stefano Pioli'nin de bu konuyla ilgili onayının alındığı gelen bilgiler arasında.

GÜNCEL PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

2023-24 sezonu başında Fiorentina'dan Milan'a bonservis bedeli olmadan imza atan Jovic'in kırmızı siyahlı ekiple olan sözleşmesi 2024 Haziran ayı sonunda bitecek. Transfermarkt'a göre Luka Jovic'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

MİLAN PERFORMANSI

Milan forması ile toplam 16 resmi maça çıkan Jovic, 5 gol attı ve 1 asist yaptı.