29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Hüseyin Kalpar: Bu puan ayrı bir mutluluk veriyor

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, 1-1 sona eren Fenerbahçe maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

16 Ekim 2016 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Hüseyin Kalpar: Bu puan ayrı bir mutluluk veriyor

Hüseyin Kalpar, Fenerbahçe karşısında oyunu çirkinleştirmeden oynadıklarını söylerken, disiplinden kopmadan beraberlik golünü attıklarını dile getirdi.

Kalpar maçı sonu yaptığı açıklamada ''Oyuncularımı kutluyorum. Oyunu çirkinleştirmeden oynamaya çalıştık. Gerçekten de daha ziyade gol yemeden nasıl gol atarızı düşünmüktük. Ancak kaptırdığımız toplar bizi sıkıntıya soktu. Yediğimiz gol de böyle oldu. Pasları iyi kullanınca etkili olmaya başladık. İkinci yarıya mağlup başladık ama oyun disiplininden kopmadık. Gol aramaya başladık. Bu ara gol de yiyebilirdik. Golü bulduktan sonra biraz sıkıştık. Ayağımızdaki topu kaptırdıkça atak yedik. Yemiş olduğumuz ataklar genelde bu tip ataklardı'' ifadelerini kullandı.

Hüseyin Kalpar, hedeflerinin ligde kalmak olduğunu da söylerken, ''Buradan aldığımız 1 puan bize ayrı bir mutluluk veriyor. Bizim rakibimiz normalde Fenerbahçe değil ama bu tip mücadeleler verince Fenerbahçe'den de puan alınabiliyor. Taraftarlarımıza da teşekkür etmek istiyorum'' ifadelerini kullandı'' dedi.