28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Icardi için kritik saatler! Tüm gözler onun üstünde

Galatasaray'da Beşiktaş ile oynanan derbi maçında sakatlanan Mauro Icardi için seferberlik ilan edildi. Arjantinli yıldız bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde karşılaşacakları Bayern Münih maçında sahada olmak istiyor. Usta golcünün durumunun maç saatinde netleşeceği belirtildi.

İSMAİL ÖZTEKİN24 Ekim 2023 Salı 09:34 - Güncelleme:
Icardi için kritik saatler! Tüm gözler onun üstünde

Beşiktaş derbisinde Ghezzal'ın ceza sahası içindeki müdahalesiyle sakatlanan ve stattan sekerek ayrılan Mauro Icardi'nin Bayern karşısında oynaması çok zor görünüyor. MR tetkiklerinde sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda hasar ve kanama tespit edilen Arjantinli yıldızın tedavisi sürüyor. Icardi'nin durumu maç saatine kadar doktorlar tarafından kontrol edilecek.

OYNAMAK İSTİYOR

Tecrübeli futbolcu sahada olmayı çok istiyor, ancak teknik ekip, sağlık heyetinin raporuna göre bir karar vermeyi düşünüyor. Galatasaray'ın belki de bu sezon en çok ihtiyaç duyduğu karşılaşmada Icardi'nin sakat olması, Florya'da ciddi şekilde can sıkıyor.

15 MAÇTA 14 GOLÜ VAR

15 maçta 14 golü var Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 15 resmi maça çıkan Mauro Icardi, rakip fileleri tam 14 kez havalandırmayı başardı. Güney Amerikalı yıldız, bu gollerin 10'unu Süper Lig'de, 3'ünü Şampiyonlar Ligi elemelerinde, 1'ini de gruptaki Manchester United deplasmanında kaydetti.