28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Icardi taraftara seslendi: Sevginize minnettarım

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftara seslendi. Sarı kırmızılı destekçilerin sevgisine minnettar olduğunu belirten Arjantinli oyuncu, 'Sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam.' sözlerini sarf etti.

MERVE KANTARCI ÇULHA25 Ekim 2023 Çarşamba 11:35 - Güncelleme:
Icardi taraftara seslendi: Sevginize minnettarım

Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi, Bayern Münih maçına iğneyle çıkarak sarı-kırmızılı formaya aidiyetini bir kez daha gösterdi. Icardi, sarı-kırmızılı camiaya özel bir mesaj gönderdi.

Bayern Münih'e attığı panenka penaltısıyla, taraftarlarını çılgınlarca sevindindiren Arjantinli golcü Icardi, bu sabah soyal medya hesabından açıklama yaptı.

Mauro Icardi, sosyal medyadaki paylaşımında Galatasaray'da çok mutlu olduğunu belirtti.

Arjantinli yıldızın paylaşımı şu şekilde:

"Günaydın Aslanlar. Şampiyonlar Ligi'nde en iyilerin yarıştığı böylesine önemli bir Avrupa maçında alınan mağlubiyetten sonra sessiz kalmak ve işimize bakmak kolay olurdu.

Ama bugün herkese burada olduğum için ne kadar mutlu olduğumu söylemek istiyorum. Dünkü sonuca rağmen bu takımla ne kadar gurur duyduğumu anlatamam. Her anımda, her maçta insanların sevgisine fazlasıyla minnettarım.

Bu projeye inanıyorum ve bu kulübe büyük zaferler kazandıracağından eminim, çünkü projenin arkasında duran çalışanların her biri yürekten ve tutkuyla en iyisini veriyor."