5 Mayıs 2024 Pazar / 27 Sevval 1445

Süper Kupa için analizler yapıldı! İşte İsmail Kartal'ın iki özel planı

Derbide rakibini mağlup edemeyen İsmail Kartal, Süper Kupa'yı Galatasaray'ın elinden almak için hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Deneyimli çalıştırıcı, A ve B olmak üzere derbi için iki özel plan hazırladı. İşte detaylar...

Sabah28 Aralık 2023 Perşembe 10:00 - Güncelleme:
Süper Kupa için analizler yapıldı! İşte İsmail Kartal'ın iki özel planı

Fenerbahçe'de gündem Süper Kupa... Ligde oynadığı derbide Galatasaray'a karşı etkisiz bir oyun ortaya koyan ve ağır eleştiriler alan sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal, kupaya özel hazırlanıyor.

İKİ OYUN ŞABLONU BELİRLEDİ

Ekibiyle birlikte hafta başından itibaren Samandıra'ya kapanan ve hummalı bir çalışma gerçekleştiren tecrübeli çalıştırıcı, A ve B planı olmak üzere iki oyun şablonu belirledi.

A PLANI

İsmail hoca, A planını Fred ve İsmail üzerinden kurdu... Maçın ilk düdüğüyle birlikte bu ikili ön alan baskısı yapacak ve Galatasaraylı oyuncuları hataya zorlayarak kapacakları topları hücum hattıyla buluşturacak.

B PLANI

Bu planda istenilen sonuç alınamazsa B planına geçilecek. Kartal'ın B planı ise; çift forvet... 62 yaşındaki çalıştırıcı, ikinci yarının hemen başına Batshuayi'yi oyuna alıp forveti çiftleyecek.