25 Nisan 2024 Perşembe / 17 Sevval 1445

İşte Okan Buruk'un biletini kestiği ilk isim

Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen Okan Buruk, sarı kırmızılı takımdan göndermek istediği oyuncuları da yavaş yavaş belirlemeye başladı. Okan Buruk'un gönderilecekler listesinin en başında Ömer Bayram bulunuyor.

Takvim28 Haziran 2022 Salı 14:08 - Güncelleme:
İşte Okan Buruk'un biletini kestiği ilk isim

Galatasaray'da yeni sezon hazırlıkları dün itibarıyla teknik direktör Okan Buruk yönetiminde start aldı. Sarı-kırmızılılarda transfer çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor.

Jorge Jesus 5 futbolcunun biletini kesti

OKAN BURUK'TAN ÖMER BAYRAM'A VETO!

İddialı bir kadro kurup şampiyon olmak isteyen Galatasaray'da ayrılacak isimler de yavaş yavaş netleşiyor. Bu isimlerden birinin de Ömer Bayram olduğu ifade edildi. İşte ayrıntılar. Okan Buruk'un tecrübeli yıldızı yeni sezonda düşünmediği ve yönetimin ayrılık için harekete geçtiği öğrenildi.

Adı Galatasaray ile anılan Talisca'dan mesaj var

KAMPA GÖRE KARAR VERECEK

Okan Buruk takımdan kiralık olarak veya bonservisiyle gönderilecek olan isimlerin bir kısmına kamp performansına göre karar verecek.

ÖMER BAYRAM KESİN

Takvim'de yer alan habere göre genç hocanın bazı isimlerle ilgili ayrılık kararını yönetime şimdiden ilettiği ve bu futbolculardan birisinin de Ömer Bayram olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe antrenmanında sürpriz isim!

2024 YILINA KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

Geçtiğimiz yıl Galatasaray'la nikah tazeleyen Ömer Bayram'ın 2024 yılına kadar sözleşmesi ve bu sözleşmeden doğan 14 milyon liralık maaş alacağı bulunuyor.