29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Kartal'a süper solak!

Noticias De Dia, siyah-beyazlı kulübün 23 yaşındaki Ricardo Goulart Pereira'nın transferini bitirmek için uğraştığını yazdı

22 Ağustos 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
Kartal'a süper solak!
Arsenal karşısında elde edilen golsüz beraberlikle, Şampiyonlar Ligi gruplarına yükselme şansını Londra'daki rövanşa bırakan Kartal, transfer çalışmalarını sürdürüyor. 
 
Dunga'nın gözdesi 'süper solak' 
Metallist Kharkiv'de oynayan 29 yaşındaki 'süper solak' Arjantinli Sosa için girişimlere devam eden siyah-beyazlılar için son iddia Brezilya'dan geldi. Samba diyarının Noticias De Dia Gazetesi, Dunga'nın gelmesiyle, Brezilya Milli Takımı'na çağrılan Ricardo Goulart için Beşiktaş'ın, kulübü Cruzeiro'ya transfer teklifinde bulunduğu ileri sürdü. YÖNETİMİN, 23'lük Ricardo Goulart Pereira için 2.5 milyon dolar (yaklaşık 6 milyon Brezilya reali) kiralama bedeli ve 12 milyon dolar (29 milyon Brezilya reali) satış opsiyonu ile yaptığı kiralama teklifin, Cruzeiro yönetimi tarafından değerlendirmeye alındığı bildirildi. Bu arada ilginç bir rastlantı olarak, Goulart'ın, İstanbul'da oynanacak Türkiye-Brezilya hazırlık maçı için İstanbul'da Beşiktaş'ın oyuncusu olarak Ay-Yıldızlı takımımıza karşı forma giymesinin de gündeme geldiği bildirildi.
(Fotomaç)