29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

İzleyenleri kendine hayran bıraktı! Kenan Yıldız'dan muhteşem gol

Milli futbolcu Kenan Yıldız bugün Juventus forması ile ilk kez ilk 11'de sahaya çıktı. 18 yaşındaki genç futbolcu maçın 12. dakikasında bulduğu harika golle bu sezonki ilk golünü kaydetti. İşte detaylar...

İSMAİL ÖZTEKİN23 Aralık 2023 Cumartesi 15:30 - Güncelleme:
İzleyenleri kendine hayran bıraktı! Kenan Yıldız'dan muhteşem gol

Juventus forması giyen Kenan Yıldız, takımının Frosinone ile oynadığı karşılaşmada Juventus adına ilk kez 11'de forma giydiği maçta harika bir gole imza attı.

Karşılaşmanın 12. dakikasında 3 rakibinin arasından iyi sıyrılan Kenan, takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu gol Kenan'ın Juventus formasıyla bu sezon ligde attığı ilk gol oldu.

Öte yandan Kenan Yıldız, Juventus tarihinde gol atan en genç yabancı futbolcu olmayı başardı.

JUVENTUS KARNESİ

Bu sezon Juventus forması ile toplam 7 resmi maça çıkan Kenan Yıldız bugün ilk 11'de sahaya çıktı ve ilk golünü kaydetti.

A MİLLİ TAKIM PERFORMANSI

A Milli forma ile 3 resmi maça çıkan Kenan Yıldız, Almanya karşısında oynanan dostluk maçında ağları bir kez sarsarak ilk A Milli Takım golünü kaydetti.

MAÇ SONU AÇIKLAMALARI

Kendisine şans veren Allegri'ye teşekkür eden Kenan, "Allegri, harika bir teknik direktör. Ona çok şey borçluyum. Bugün bana verdiği fırsat için ona teşekkür ediyorum. Bana saçımı kesmemi söylediğinde de hemen kesmiştim. Futbol her şeyden önce gelir ve patron o." dedi.

İdollerini açıklayan 18 yaşındaki oyuncu, "Gol sevincimde, Juventus efsanesi Del Piero'dan ilham aldım. İdollerim; Del Piero, Zidane, Cristiano ve Messi." ifadelerini kullandı.

Son olarak attığı takımdaki aile ortamına değinen Kenan, "Bugün gol attığım için takım arkadaşlarıma yemek ısmarlamam gerekecek. Burada bir aile gibiyiz." sözlerini sarf etti.