2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Burak Kızılhan'dan Galatasaray'a sert cevap! ''Yalan operasyonun devamı''

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan dün gece derbide yaşanan olaylar hakkında açıklama yapan Galatasaraylı yöneticilere cevap verdi. Yapılan açıklamalara sert cevap veren Kızılhan, 'Dünkü maçtan sonra başlayan yalan operasyonunun devamını getiriyorlar. Ama baktığınızda yıllardan bu yana alışılagelmiş Galatasaray tavrı.' ifadelerini kullandı. İşte detaylar...

SENA PARLAR25 Aralık 2023 Pazartesi 17:13 - Güncelleme:
Burak Kızılhan'dan Galatasaray'a sert cevap! ''Yalan operasyonun devamı''

Fenerbahçe Genel Sekreteri Burak Kızılhan, Galatasaray maçında yaşanan bir pozisyon sonrası sarı kırmızılı kulübün yaptığı açıklamalara cevap verdi.

"YALAN OPERASYONUN DEVAMI"

"Bugün bir etkinlik sonrası, Galatasaray Başkanı ve Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili açıklamalarda bulunmuş. Aslında aynı etkinliğe ben de katıldım. Biz de gereken açıklamaları yapabilirdik ama yapmadık. Dünkü maçtan sonra başlayan yalan operasyonunun devamını getiriyorlar. Ama baktığınızda yıllardan bu yana alışılagelmiş Galatasaray tavrı. Hem itidal istiyorlar hem de olmayan pozisyondan mağduriyet yaratıyorlar. Tek amaçları, Süper Kupa maçı öncesi kamuoyunu manipüle etmek istiyorlar. Bu kısa yolları kullanmaya alışmış bir camia. Bugüne kadar çok örneklerini gördük. Hem itidal istiyorlar hem de olmayan bir pozisyondan mağduriyet yaratmaya çalışmak akıllara ziyan bir olay."

"GÜNDEMİ MANİPÜLE EDİYORLAR"

"Galatasaray tarafı, dört bir koldan olmayan bir pozisyon üzerinden gündemi maniipüle ediyorlar. Aslında bunun satır arası mesajı adalet değil, ayrıcalık talep ediyorlar"

"TÜRKİYE ŞAŞKINLIK İÇİNDE"

Icardi - Djiku pozisyonu

"Çok net değil mi, dün gece maçtan itibaren Türkiye şaşkınlık içerisinde izliyor. Konuyla uzaktan yakından ilgisi yok. Bu pozisyondan mağduriyet yaratmaya çalışıyorlar. Hiçbir alakası olmayan bir pozisyonla penaltı pozisyonunu bir araya getirmeye çalışıyorlar. Biz yanlış bir şey mi izliyoruz? Şampiyonluğa etki eden pozisyon diyorlar, hangi maçı izlemişler çok merak ediyorum"

"NELSSON'UN POZİSYONU PENALTI"

Erden Timur, "Temiz eller operasyonu yapılsın dedi"

"Konunun şu anda bununla çok ilgisi yok. Farklı bir yere konuyu çekmek istemiyorum. Yayına katılma nedenim, maçtan sonra yapılan manipülasyon, algı. Madem adalet istiyorlar, o zaman Nelsson'un eline çarpan topta penaltı verilmesi gerekiyor. O zaman bunu konuşalım, bunu neden konuşmuyoruz? Galatasaray yerden kalkmadı! Bunu konuşalım! Gerçek pozisyonları konuşalım. Neden Galatasaray futbol takımı yerden kalkmadı? Bunu konuşalım!"

"BU ZİHNİYETLE AYNI ORTAMDA OLMAYIZ"

"3 gün sonra Süper Kupa maçı oynayacağız. Ortak basın toplantısına nasıl baktığımız sorusu geldi TFF'den. Galatasaray sıcak bakmış. Biz bu zihniyetle yan yana, ortak, aynı masada hiçbir şey yapmayacağız. Basın toplantısı da dahil buna"