29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Kuyt:İsmail Kartal bu takım için ölür

Kuyt, İsmail Kartal’ın başarı için çok çalıştığını söyledi, “Bu adam takım için ölebilecek birisi. Ekibiyle savaşıyor ve herkesin desteğini hak ediyor” dedi.

26 Ekim 2014 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Kuyt:İsmail Kartal bu takım için ölür

Penaltıdan attığı kritik golle Gençlerbirliği karşısında Fenerbahçe’yi galibiyete taşıyan Dirk Kuyt maçtan sonra Teknik Direktör İsmail Kartal için çarpıcı ifadeler kullandı.

Son bölümlerde tribünde ve sahada yaşanan olayları değerlendirirken Kartal’a sahip çıkan Hollandalı yıldız, “Üç yıldır Türkiye’deyim. Ben de bazen gazeteleri okuyorum ve taraftarlarımıza bir şey söylemek istiyorum. Her yazılana inanmayın. Hocamız ve ekibi gerçekten çok çalışıyorlar ve tüm taraftarlarımızın desteğini hak ediyorlar. Çünkü bu adam takım için savaşıyor ve gerekirse takım için ölebilecek bir adam. Elbette taraftarlarımız her zaman en iyisini istiyor ve en iyisini hak ediyor. Taraftarlarımıza mesajım birlik olalım ve sezon sonunda hep beraber şampiyonluğa ulaşalım” diye konuştu.

‘Savaştık ve kazandık’

Kuyt maç için ise şunları söyledi: “Çok zor bir geceydi. Rakip takım gerçekten çok iyi savunma yaptı. Ama biz iyi çalışıp savaşımızı sürdürdük. İkinci yarıda önemli bir gol attık ama rakip bir pozisyon bulup beraberliği sağladı. Biz de savaşmaya devam ettik ve maçı kazandık.”