27 Nisan 2024 Cumartesi / 19 Sevval 1445

Lig TV'den Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için TFF'ye flaş başvuru

Yayıncı kuruluş Lig TV, 3 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'da başlaması planlanan Fenerbahçe-Beşiktaş maçının başlama saatinin 20.00'ye alınması için Futbol Federasyonu'na başvurdu.

29 Kasım 2016 Salı 07:00 - Güncelleme:
Lig TV'den Fenerbahçe-Beşiktaş maçı için TFF'ye flaş başvuru
Yayıncı kuruluş Lig TV,  Fenerbahçe - Beşiktaş maçının başlama saatinin 20.00'ye alınması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu.
 
Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu'nda 3 Aralık Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin, İspanya La Liga'da oynanacak Barcelona - Real Madrid maçı (El Classico) saat olarak çakışması üzerine yayıncı kuruluş Lig TV, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) resmi başvuru yaptı.
 
Barcelona - Real Madrid maçı 3 Aralık Cumartesi günü saat 18.15’te başlayacak. Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi ise, bu karşılaşmadan 45 dakika sonra (19.00) start alacak.
 
Yayıncı kuruluş, Kadıköy’deki karşılaşmanın saat 19.00’dan 20.00’ye alınması için TFF'ye başvuru yaptı.
 
Fenerbahçe Kulübü, bu başvuruya onay verip saat değişikliğini kabul ederken, Beşiktaş ise, teknik direktör Şenol Güneş henüz olumlu bir yanıt vermediği için saat değişikliği konusundaki görüşünü henüz bildirmedi.
 
DERBİ SAATİ DEĞİŞMEDİ!
 
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin saatinin değiştirilmesi yönündeki talep, siyah beyazlı kulüp tarafından reddedildi.
 
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin başlama saati değişmedi. Beşiktaş, futbol federasyonunun maç saatini 19:00'dan 20:00'ye alma teklifine olumsuz yanıt verdi.
 
Yayıncı kuruluş 3 Aralık Cumartesi günü saat 19:00'da başlaması planlanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin saat 20:00'ye alınması için Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurdu. Federasyon yetkilileri, bu talebi her iki kulübe de aktardı. Yapılan görüşmeler sonrası Fenerbahçe teklife olumlu yaklaşırken, Beşiktaş yönetimi değişiklik isteğini kabul etmedi. Siyah beyazlıların teklife olumsuz yanıt vermesi nedeniyle derbi daha önce planlandığı gibi saat 19:00'da başlayacak