7 Mayıs 2024 Salı / 29 Sevval 1445

Anlaşma tamam, gidiyor! Lincoln Henrique, ülkesine dönüyor

Fenerbahçe'nin kadro planlamasında düşünmediği Lincoln Henrique için transferde sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 25 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncunun ülkesinin takımı Palmeiras ile anlaştığı iddia edildi. İşte detaylar...

YELİZ GEDİMAN20 Ocak 2024 Cumartesi 12:07 - Güncelleme:
Anlaşma tamam, gidiyor! Lincoln Henrique, ülkesine dönüyor

Fenerbahçe'nin 25 yaşındaki Brezilyalı futbolcusu Lincoln Henrique ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sarı lacivertlilerde kupa maçında attığı harika golle sakatlıktan formda bir şekilde dönen Lincoln Henrique'nin takımda kalıp kalmayacağı soru işaretiydi.

Bu konuda Brezilya basınından gelen haberler, Sambacı'nın ülkesine döneceğinin güçlü işaretlerini ortaya koyuyor.

Egool.combr'nin haberine göre; Palmeiras, Henrique ve Fenerbahçe ile her konuda anlaşmaya vardı. Ayrıca 3 oyuncunun daha transferi için görüşüyor.

Otvfoco. com.br sitesine göre de Fenerbahçe, ikinci yarıda kadroda düşünmediği Henrique'yi önce Corinthians'a teklif etti. Ancak Palmeiras bu konuda daha istekliydi ve oyuncuyla her konuda anlaşmaya vardı.

10 AY SONRA GOLLE DÖNDÜ

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Adanaspor ile karşılaşırken Lincoln Henrique de sahalara geri döndü.

Geçen yılın Mart ayında sakatlık yaşayan Brezilyalı futbolcu, Adanaspor karşısında 11'de yer aldı ve 10 ay sonra yeniden yeşil sahaya çıktı.

Lincoln Henrique, 29. dakikada takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Brezilyalı yıldız, ikinci golde ise Michy Batshuayi'ye asist yaptı.