26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Lionel Messi'den Cristiano Ronaldo'ya dev çalım! Rekor kırıldı

Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo arasındaki uzun yıllardır süren rekabet saha dışına da taşındı. Lionel Messi, PSG'ye transferinin ardından dijital alanda en çok aranan isim olmayı başararak rakibi Cristiano Ronaldo'yu bu alanda geride bıraktı.

Star.com.tr13 Ocak 2022 Perşembe 16:07 - Güncelleme:
Lionel Messi'den Cristiano Ronaldo'ya dev çalım! Rekor kırıldı

Yaz aylarında sürpriz bir şekilde Fransa devi PSG'ye imza atan Lionel Messi ile en büyük rakibi Cristiano Ronaldo arasındaki rekabette yeni bir gelişme yaşandı. Dijital pazarlama uzmanı Semrush şirketi yaptığı araştırmada Lionel Messi'nin, 2021 yılında Avrupa ülkesinde "en yüksek popülerlik derecesini" elde ettiğini duyurdu. Bu araştırma sonucuna göre bu alanda Arjantinli yıldız, Cristiano Ronaldo'yu geride bırakmayı başardı.

İnanılmaz başarı! Hakan Çalhanoğlu Avrupa'yı fethetti

LİONEL MESSİ ZİRVEDE YER ALIYOR

İstatistikler, Lionel Messi'nin transfer olduğu geçen Ağustos ayında toplam altı milyon aramanın ardından "ortalama 1.093.400 arama" gerçekleştirdiğini gösteriyor.

Böylece Messi, Real Madrid'de oynayan Karim Benzema ve Manchester United yıldızı Cristiano Ronaldo'yu geride bıraktı.

Diğer yıldızların dijital alanda aranma rakamları şu şekilde: Fransa'da Mbappe için aylık ortalama arama 823.100, Benzema'da ise 634.900; Cristiano Ronaldo'nun 503.400 ve Neymar'ın ise 490.000.

Star.com.tr