30 Nisan 2024 Salı / 22 Ramazan 1445

Mario Balotelli itirafı geldi! ''Kesinlikle memnun değilim, kabus gibi''

Adana Demirspor'un yıldız ismi Mario Balotelli ve İtalyan teknik direktörü Vincenzo Montella İtalya'da gündem olmaya devam ediyor. Montella ilk maçında Karagümrük'e karşı 4-0'lık ağır bir yenilgi aldı. Montella, 'Bu yenilgiden kesinlikle memnun değilim' derken, İtalyanlar beklenen performansı yansıtamayan Mario Balotelli ve Montella için 'Kabus gibi' başlığı attı.

Star.com.tr17 Eylül 2021 Cuma 21:59 - Güncelleme:
Mario Balotelli itirafı geldi! ''Kesinlikle memnun değilim, kabus gibi''

Adana Demirspor'un dünyaca ünlü transferi Mario Balotelli Türkiye'de gösterdiği kötü performansla İtalya'da gündem olmaya devam ediyor. Son olarak İtalyan teknik direktör Vincenzo Montella'nın da katıldığı Adana Demirspor'da Balotelli'nin performansının artıp artmayacağı merak ediliyor. İtalyan hoca Süper Lig'de çıktığı ilk maçta Fatih Karagümrük'e 4-0 yenilerek kötü bir başlangıç yapmıştı. İtalyan basını yeni teknik direktör ve Balotelli'yi yakından takip ediyor. İtalyanlar Vincenzo Montella ve Balotelli için "Kabus gibi" başlığı attı.

BALOTELLI HAKKINDA YORUM YAPTI

Adana Demirspor'un çiçeği burnunda hocası Vincenzo Montella, İtalya'dan ayrılarak Türkiye'de yeni bir sayfa açma kararı aldı. Ancak ilk maçında Karagümrük'e karşı 4-0'lık ağır bir yenilgi aldı. Mario Balotelli'nin ilk dakikadan itibaren sahada olmasına rağmen gösterdiği kötü performans sonrası, "Bu yenilgiden kesinlikle memnun değilim, çalışmamız ve gelişmemiz gerekiyor." diye konuştu.

BALOTELLI'NİN ROLÜNÜ AÇIKLADI

Montella daha sonra Balotelli'nin Adana Demirspor'daki rolüne odaklandı: "Motivasyonları bulmalı ve yeni konseptler oluşturmalıyız. Uzun bir maratona girmemiz gerekiyor, takım iyi koşarsa Balotelli ve Belhanda'nın performansları da gelişecek" dedi. Ardından, "Amacımız, onların en iyi performanslarını sergilemelerini sağlamak." diyerek sözlerine son verdi.

BALOTELLİ 11'DE FORMA GİYECEK

Adana Demirspor Süper Lig'in 5. haftasında evinde Çaykur Rizespor'u ağırlayacak. Balotelli'nin ilk 11'de forma giymesi beklenen maç saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma cumartesi günü (bugün) oynanacak.

Star.com.tr