4 Mayıs 2024 Cumartesi / 26 Sevval 1445

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Alman bakan Maas'a Mesut Özil göndermesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşen Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas, Mesut Özil'in Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu ise mevkidaşına ince bir gönderme yaptı

18 Ocak 2021 Pazartesi 16:13 - Güncelleme:
Mevlüt Çavuşoğlu'ndan Alman bakan Maas'a Mesut Özil göndermesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya Dışişleri Bakanı Heiko Maas ile ortak basın toplantısı düzenledi. Alman bakana, Fenerbahçe'nin Mesut Özil transferi de soruldu. 

MAAS: "MESUT'UN TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLMASINI ARZU EDİYORUM"

Maas, gurbetçi yıldızın transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Mesut Özil Alman milli takımı açısından çok büyük başarılara imza attı. Türkiye'de başarılı olmasını arzu ediyorum." ifadelerini kullandı.

ÇAVUŞOĞLU: "MESUT'UN TÜRKİYE'DE ÖNEMLİ KATKILARI OLACAKTIR"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise Mesut'un transferiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada "Mesut Özil gibi dünya starının Türkiye'ye gelmesi hepimizi heyecanlandırdı. Ben doğuştan Fenerbahçeliyim. Fenerbahçeli olduğumuzu herkes bilir. Mesut Fenerbahçe'ye geldiği için ayrıca mutlu oluyorum. Türkiye'de önemli katkıları olacaktır." diye konuştu.

ÇAVUŞOĞLU'NDAN MAAS'A GÖNDERME!

Bu arada Bakan Çavuşoğlu'nun, mevkidaşı Maas'a yönelik olarak "Umarım Mesut Özil'in Cumhurbaşkanımız ile fotoğraf çektirmesinden yine rahatsız olmazsınız?" diyerek ince bir göndermede bulunması gülüşmelere neden oldu.