29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

MHK eski başkanından Fikret Orman'a tepki!

Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Bülent Yavuz, Pazar günü oynanacak derbi öncesinde, önemli açıklamalar yaptı.

31 Ekim 2014 Cuma 07:00 - Güncelleme:
MHK eski başkanından Fikret Orman'a tepki!

Maraton.com.tr'ye konuşan Bülent Yavuz, Fikret Orman'ın derbiye tayin edilen Bülent Yıldırım'la ilgili açıklamalarını yorumladı.

Kulüp başkanlarının, derbilerden önce verdikleri demeçlerle hakemleri baskı altına almaya çalıştığını belirten Bülent Yavuz, "Bu artık moda oldu. F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş başkanları, bunu sık sık yapıyor. Ancak bu hakemler belli bir tecrübede, sayısız derbi yönetmiş hakemler. Etkilenmemesi gerektiğini düşünüyorum." dedi.

"BÜLENT YILDIRIM’IN MORALİ BOZUK AMA…"

Bülent Yıldırım'ın moralinin bozuk olduğunu düşündüğünü ifade eden Yavuz, "FIFA kokartıyla ilgili yaşanan gelişmelerden dolayı pek iyi hissetmiyordur ama ben Bülent Yıldırım’ın bu durumu derbiye yansıtmayacağını düşünüyorum. Hava şartları ve zeminin durumu da çok önemli tabi. Eğer kötü hava şartları ve kötü zemin olursa, Bülent Yıldırım zorlanabilir." şeklinde konuştu.

"DERBİ MAÇTA FAVORİ OLMAZ"

Derbi maçların favorisi olmadığının altını çizen Bülent Yavuz, maça ilişkin değerlendirmelerde de bulunurken, "Ben senelerdir bu işin içindeyim, ne zaman derbi öncesi favoriyi söylesem öbür takım kazandı. Ancak 90 dakika tamamlanınca görebileceğiz." dedi. 

GÖKHAN TÖRE’NİN EKSİLİĞİ

Gökhan Töre'nin eksikliğine de dikkat çeken MHK eski başkanı, "Gökhan Töre, son haftaların en popüler, en çalışkan ismi. Çok etkili futbol oynuyor. Beşiktaş muhakkak eksikliğini hissedecektir." şeklinde konuştu.