28 Nisan 2024 Pazar / 20 Sevval 1445

Okan Buruk'tan Mauro Icardi sorusuna endişelendiren cevap!! ''MR sonrası göreceğiz''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi sonrası sorulan soru üzerine Mauro Icardi'nin sakatlandığını açıkladı ve son durumunu aktardı. Buruk, 'Mauro Icardi'nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı, ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Şu anda ağrı var, net durumunu MR sonrası göreceğiz.' sözlerini sarf etti.

MERVE KANTARCI ÇULHA21 Ekim 2023 Cumartesi 22:30 - Güncelleme:
Okan Buruk'tan Mauro Icardi sorusuna endişelendiren cevap!! ''MR sonrası göreceğiz''

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş derbisi sonrası Mauro Icardi'nin sakatlandığı hakkında konuştu. Deneyimli teknik adam, "Mauro Icardi'nin topuğunda bir ağrı vardı. Kenarda bandajı çıkardı, ağrı arttı. Soyunma odasında da ağrısı vardı. Şu anda ağrı var, net durumunu MR sonrası göreceğiz." dedi.

"KOREOGRAFİ MUHTEŞEM"

"Taraftarımız, koreografi muhteşemdi. Takıma, bizlere güveniyorlar. Onlara teşekkürler. Onların hak ettikleri başarıları onlara armağan etmek istiyoruz."

"REKORLARI BİLMİYORUZ"

"Rekorları bilmiyoruz, maç kazandıkça oraya çıkıyor. Güçlü bir lig. Beşiktaş'ın kalitesini gördük. 11'e 10 durumda bile Burak Hoca ve takımı çok ciddi şekilde cevap verdi. Daha iyisini yapabiliriz. Kazanmaya devam etmeliyiz."

"ARA SONRASI ZORDUR"

"Mili ara sonrası zordur, yeni toparlanıyoruz. Kazanarak devam ettik ve mutluyum."

"2 ŞUTLARI VAR, 1'İ GOL"

"Derbi kazanmışsınız, mutlu olmanız gerekiyor. 11'e 10'dan sonra oyuncularımın da kafasında 'Nasıl olsa kazanırız' düşüncesini gördük. Net pozisyon vermedik. Beşiktaş'a 2 şut şansı verdik, 1'i gol oldu. Chamberlain girdikten sonra kenardan içeriye gelip çok boş top aldı. Onu takipte zorlandık."

"30 ŞUT VAR AMA KALİTE?"

"Aslında genel olarak maçın sonuna kadar, bundan önceki haftalarda da söylediğimiz şey; bitiriciliğimiz yeterli değildi. Son paslar, son orta, son çalım... Burada daha iyi olmalıyız. 30 şut var ama kaç tanesi istediğimiz kalitede olmuş? Bunların analinizi yapacağız."

"KUPA TARİHİNE KİM KARAR VERDİ!"

"Süper Kupa'nın yeri tartışılır, herkesin farklı görüşü olabilir. Kulüplerin ne düşündüğü önemli kulüplere gelir olabilir. İspanya'da da bu tartışmalar var. Bu anlamda bir şey söylemeyeceğim ama maçın tarihi yanlış. Bu oyuncuların tatil yapacağı tek bir hafta vardı... 24 Aralık'ta derbi var, deplasmanda oynayacağız. Bir hafta sonra kupa maçı Bu oyunculara 'Siz tatil yapmayın' diyoruz. Bu oyuncuların insan olduğunu unutuyoruz. Tatil yapması, dinlenmesi gerekiyor. Aileleriyle görüşüyorlar. Tarih doğru değil, kimin de karar verdiğini bilmiyorum."

HALİL UMUT MELER'İN KARARLARI

"Hakemin doğruları, yanlışları oldu. Pozisyonları izlemedim. Kulübede izlediğim kırmızı kart, Mert'in eline değmesi ve penaltı. İkisi de doğru. Maçın genelindeki pozisyonların ne olduğunu izledikten ve değerlendirildikten sonra net bir şekilde göreceğiz."

FENERBAHÇE, GALATASARAY

"Ligin üstünde, daha az hata var. Fenerbahçe'nin hep kazanarak gitmesi, bizim de 8 maçta kazanmamız, üstteki seviyenin ne derece olduğunu gösteriyor. Kazanarak devam etmeliyiz."

BAYERN MÜNİH AÇIKLAMASI

"Bayern Münih maçında kendi oyunumuzu göstermek isteyeceğiz. Oyun kurmada değişiklikler olabilir. Son idmanda Bayern Münih maçıyla ilgili her şeye karar vereceğiz.

HAKIM ZIYECH AÇIKLAMASI

"Hakim Ziyech, bizim için önemli oyuncu. Oynadığı 3 maçta bize katkı yaptı. Pazar günü bizimle birlikte olacak ve bir sonraki maçın kadrosunda olacak. Tanguy Ndombele'yi %100 hale getirmeye çalışıyoruz. Kazanırken, oyuncularımızı da en iyi seviyeye getirmeye çalışıyoruz."