29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Osmanlı GS özet | Galatasaray Osmanlıspor maç skoru, golleri

Osmanlıspor Galatasaray özet dakikalarında Galatasaray istediği sonuca ulaştı ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Osmanlı GS maç özetinde Galatasaray’ın golleri Maicon, Gomis ve Tolga Ciğerci’den geldi. Osmanlıspor’un tek golünü ise Serdar Gürler kaydetti. Galatasaray bu sonuçla puanını altıya yükseltirken Osmanlıspor henüz puanla tanışmadı.

20 Ağustos 2017 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Osmanlı GS özet | Galatasaray Osmanlıspor maç skoru, golleri

Osmanlıspor Galatasaray özet goller ve önemli anlar haberimizden takip edilebiliyor. Galatasaray sezona fırtına gibi bir başlangıç yaptı. İlk hafta Kayserispor’u farklı yenen sarı kırmızılı ekip ikinci haftayı da boş geçmedi. Maç skoru Osmanlıspor 1-3 Galatasaray oldu. Konuk takımın gollerini Maicon, Gomis ve Tolga Ciğerci attı. Ev sahibi Osmanlıspor’un tek golü Serdar Gürler’den geldi. Galatasaray bu sonuçla puanını altıya çıkarmış oldu.

OSMANLISPOR GALATASARAY MAÇ ÖZETİ (1.YARI)

11.dakikada serbest vuruşu Belhanda kullandı ve yerden pasını çıkardığı pasına sağ çaprazdan Fernando'nun şutunu altı pas dışında Gomis tamamlamak istedi ancak bu deneme üstten aut ile sonuçlandı.

14.dakikada sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Maicon penaltı noktası üzerinde bomboş bir kafa vuruşu yaptı ve uzak direk dibinden topu ağlarla buluşturdu.

24.dakikada Raheem Lawal'ın rakip ceza alanı dışından kaleye gönderdiği sert şutta Muslera, hata yapmadı ve üzerine gelen bu şutu tek hamlede kontrol etti.

31’de Garry Rodrigues'in sağ kanatta çizgiye indikten sonra altı pas üzerine yerden gönderdiği ortasına ön direğe hareketlenen Bafetimbi Gomis iki rakibi arasından çok sert vurdu ve Hakan Arıkan'ın üzerinden topu filelerle buluşturdu.

37.dakikada Younes Belhanda'nın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda Serdar Aziz arka direkte zamanlama hatası yaptı ve bomboş pozisyonda kafa vuruşunu yapamadı.

Halil Umut Meler ilk 45 dakikayı bitiren düdüğünü çaldı ve Galatasaray, soyunma odasına 2-0 üstün giren taraf oldu.

OSMANLISPOR GALATASARAY MAÇ ÖZETİ (2.YARI)

49.dakikada Mariano sağ kanatta buluştuğu topu ceza alanı içi sağ çaprazdaki Tolga'ya çıkardı ve Tolga'nın kontrolden sonra şutu kaleci Hakan Arıkan'da kaldı.

50.dakikada Lawal'ın pası ile Serdar Gürler sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve sert şutunda Muslera üzerine gelen topu kornere çelmeyi başardı.

56.dakikada rakip ceza alanı içi sağ çaprazda topla buluşan Tolga Ciğerci, boş pozisyonda düzelttiği topa yerden sert vurdu ve uzak direk dibinden topu filelerle buluşturdu.

58.dakikada Osmanlıspor'da Serdar Gürler'in golü ile fark 2'ye indi. Rakip ceza alanı içi sağ çaprazında topla buluşan Serdar Gürler'in yerden sert şutu Muslera'yı geçti ve ağlarla buluştu.

64.dakikada  Rodrigues'in sol kanattan ceza alanına girdikten sonra altı pas dışına çıkardığı topa Gomis'in sol ayakla şutu etkisiz kaldı ve Hakan Arıkan tecrübesi ile bu şutu kontrol etmeyi başardı.

69.dakikada Serdar Aziz'in hatalı pasında Serdar Gürler sol çaprazda kaleci ile karşı karşıya kaldı ve pasını içeri çevirdi. Boş pozisyonda Regattin'in ilk şutu savunmadan döndü ve altı pas dışından yine vurdu ancak bu defa top yandan auta çıktı.

81.dakikada Gomis rakip ceza alanı içi sağ çaprazda topla buluştu ve iki rakibini çelti. Soldan bindiren Tolga'ya Gomis'in pasını Tolga kontrol edemedi ve net pozisyondan faydalanamadı.

Ankara'da son düdük geldi ve Galatasaray, özellikle ilk yarıdaki etkili oyunu ile Osmanlıspor'u 3-1 mağlup ederek sezona 2'de 2 yaparak başladı.