19 Mayıs 2024 Pazar / 12 Zilkade 1445

Radamel 11 Ağustos'ta sahada

Galatasaray Falcao’yu bekliyor. Yönetim, 11 Ağustos’taki Fiorentina maçında Kolombiyalı yıldızı sahaya çıkarmayı planlıyor.

30 Temmuz 2019 Salı 07:00 - Güncelleme:
Radamel 11 Ağustos'ta sahada
RADAMEL Falcao transferini bitirmek için çabalayan Galatasaray, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Kolombiyalı golcü ile anlaşan Sarı-Kırmızılılar, Monaco Kulübü’nü ikna etmeye çalışıyor. Yönetim, Fransız ekibinin cumartesi günü Sampdoria ile oynayacağı son hazırlık maçından önce transferi sonlandırmayı hedefliyor. Galatasaray, 11 Ağustos’ta Fiorentina ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasına Falcao ile çıkmayı planlıyor. Monaco’nun kampına katılan Kolombiyalı yıldızın transfer durumu ülkesinde de merak konusu.
 
ROMA KULÜBÜ MALİYETTEN KAÇINDI
 
Galatasaray’ın Falcao’ya yıllık 5 milyon euro önerdiği ve transferin önümüzdeki günlerde netlik kazanacağı belirtildi. Tecrübeli golcünün yüksek maliyeti nedeniyle Roma kulübünün de bu transferden vazgeçtiği ifade edildi. 33 yaşındaki tecrübeli oyuncunun Monaco’yla sadece 1 yıllık mukavelesi kaldı. Yani Fransızlar onu bu yaz döneminde elden çıkaramazsa, Falcao, önümüzdeki sezonun bitiminde bedelsiz ayrılma hakkına sahip olacak. Ayrıca ocak ayında da istediği kulüple protokol yapabilecek.
 
BEDAVA GETİRME ÇABASI VAR
 
Monaco’nun esas derdi ise oyuncunun yüksek yıllık maaşı... Kolombiyalı futbolcu, her sene 9 milyon euroyu cebine koyuyor. Menajer Ahmet Bulut da Fransız ekibiyle görüşerek Falcao’yu bedelsiz olarak koparmaya çalışacak. Türkiye’deki ve Fransa’daki vergi oranları arasında ciddi fark olduğu için Falcao’nun 5 milyon euroya olumlu yanıt vermesi bekleniyor. Zaten 33 yaşındaki futbolcunun bu tarihten sonra gideceği yeni takımda 9 milyon veya daha üzerinde bir rakam kazanması imkansız görünüyor.
 
Akşam