26 Nisan 2024 Cuma / 18 Sevval 1445

Ricardo Quaresma iddialı: Derbide harika oynayacağım

Beşiktaşlı Quaresma, sosyal medya hesabından Fenerbahçe’ye gözdağı verirken, en iyi maçını oynayacağını söyledi. Q7, Kanarya’ya karşı 13 maçta 2 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

StarSpor23 Eylül 2018 Pazar 07:00 - Güncelleme:
Ricardo Quaresma iddialı: Derbide harika oynayacağım

KARTAL’IN Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, yarın Fenerbahçe ile oynayacakları derbi öncesinde iddialı konuştu. Sosyal medya hesabından Sarı-Lacivertli takıma karşı oynadığı ilk derbi maçın görüntülerini paylaşan ve o karşılaşmada yaptığı güzel hareketlerden örnekler sunan Portekzili futbolcu, paylaşımına bir de açıklama ekledi. Quaresma açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“24’ünde yine derbi var. Bu stada geri döneceğim ve harika bir derbi daha oynayacağım. Bu kulübü temsil etmek ve bu formayı giymek için dünyanın tüm hazzıyla geri geleceğim. Teşekkürler Beşiktaş, bana verdiğiniz tüm destek için teşekkürler taraftarlar. Sonsuza dek Beşiktaş.”

Kartal’ın süperstarı ilk olarak 2010-11 sezonunda Fener’e karşı sahaya çıkarken toplam 13 lig ve kupa sınavında ter döktü. Beşiktaş bu maçların sadece birini kazanırken, 5 beraberlik ve 7 de yenilgi yaşadı. Kartal’ın kazandığı 3-1’lik maçta Q7 attığı iki golle yıldızlaştı. Quaresma ayrıca 2 de asist yaptı.