19 Nisan 2024 Cuma / 11 Sevval 1445

Rıdvan Yılmaz'ın bonservisi belli oldu

Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek için Torino ve Eintracht Frankfurt devreye girdi. Beşiktaş'ın Rıdvan Yılmaz için teklif yapan Bundesliga ekibinden 7 milyon avro istediği öğrenildi.

Fanatik29 Mayıs 2022 Pazar 10:31 - Güncelleme:
Rıdvan Yılmaz'ın bonservisi belli oldu

Beşiktaş'ta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çıkan Rıdvan Yılmaz'a Avrupa'dan talipler çıktı. Tecrübeli sol bek için Torino ve Eintracht Frankfurt devreye girdi. Rıdvan Yılmaz için Beşiktaş'ın talep ettiği rakam belli oldu.

Beşiktaş kongresinde kavga! Tokatlar, küfürler havada uçuştu

7 MİLYON AVRO VE YÜZDE 20 PAY

Siyah-beyazlıların Rıdvan Yılmaz için transfer teklifi yapan Bundesliga ekibinden 7 milyon avro istediği öğrenildi. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş'ın ekstra olarak sonraki satıştan yüzde 20 pay talep ettiği vurgulandı.

Valerien Ismael'den yönetime rapor! İşte gitmesini istediği futbolcular

SÖZLEŞMESİ 1 YIL SONRA BİTECEK

Beşiktaş altyapısından yetişen Rıdvan Yılmaz'ın siyah-beyazlılar ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. Genç oyuncunun güncel piyasa değeri 5 milyon 500 bin avro olarak gösteriliyor. Rıdvan Yılmaz daha önce 6 kez A Milli Takım forması giydi.

Şampiyonluk kutlaması Trabzonspor'a pahalıya patladı! İşte stadın son hali

3 GOL VE 4 ASİST ÜRETTİ

Siyah-beyazlılarda bu sezon forma yarışında üstünlük kuran 21 yaşındaki sol bek toplamda 33 müsabakada oynadı. Tecrübeli sol bek rakip fileleri 3 kez havalandırdı. Rıdvan Yılmaz takım arkadaşlarına da 4 asist yaptı.