18 Mayıs 2024 Cumartesi / 11 Zilkade 1445

Spor camiasından Beşiktaş ve Ahmet Nur Çebi için geçmiş olsun mesajları

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi ve 8 kişide koronavirüs testi pozitif çıktı. Spor camiasından siyah beyazlı kulübe geçmiş olsun mesajları geldi.

14 Mayıs 2020 Perşembe 15:20 - Güncelleme:
Spor camiasından Beşiktaş ve Ahmet Nur Çebi için geçmiş olsun mesajları

Beşiktaş'ta dün yapılan kovid-19 testi sonucunda Başkan Ahmet Nur Çebi ve 8 kişide koronavirüs tespit edildi. Siyah beyazlı kulübe ve Başkan Çebi'ye spor camiasından geçmiş olsun mesajları geldi. İşte o mesajlar...

TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 kişide korona virüs testi pozitif çıkan Beşiktaş için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF’nin resmi internet sitesinden Beşiktaş için yayımladığı geçmiş olsun mesajında, "Yapılan kontrollerde Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcu, teknik heyet, tesis çalışanlarına ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz" denildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), koronavirüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi için de geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TFF’den yayımlanan geçmiş olsun mesajında, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi’ye acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşacağına inanıyoruz. Sayın Çebi ve Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz" denildi.

TÜRKİYE BASKETBOL FEDERASYONU

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), 8 kişide korona virüs testi pozitif çıkan Beşiktaş için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TBF’nin sosyal medya hesabından Beşiktaş için yayımladığı geçmiş olsun mesajında, "Beşiktaş Futbol Takımı’nda futbolcular, teknik ekip ve tesis çalışanlarına yapılan Covid-19 testinde sekiz kişinin sonuçlarının pozitif çıktığını üzülerek öğrendik. Beşiktaş Kulübü’ne ve Covid-19 testleri pozitif çıkan personele içtenlikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" ifadeleri kullanıldı.

KULÜPLER BİRLİĞİ

Kulüpler Birliği, son günlerde spor kulüplerinde artan koronavirüs vakasından dolayı bir geçmiş olsun mesajı yayımladı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi için de ayrıca bir geçmiş olsun mesajı gönderen Kulüpler Birliği, yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı:

"Süper Lig ve alt lig takımlarımızdan Covid-19 test sonuçlarının pozitif çıktığı haberlerini üzüntüyle öğreniyoruz. Oyuncularımız ve kulüp çalışanlarımıza geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar diliyoruz. Beşiktaş JK Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi’nin Covid 19 test sonucunun pozitif çıktığı haberlerini üzüntüyle öğrendik. Sayın Çebi’ye geçmiş olsun dileklerimizle birlikte acil şifalar diliyoruz. Zor günleri birlikte atlatacağız, #BirlikteBasaracagiz!"

FENERBAHÇE

Fenerbahçe Spor Kulübü, Beşiktaş’ta korona virüs testleri sonucu 8 kişinin pozitif çıkmasının ardından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Sarı-lacivertliler yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Covid-19 testi pozitif çıkan Beşiktaş Kulübü futbolcuları, teknik ekibi ve tesis çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun."

Fenerbahçe, koronavirüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi için de bir geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Fenerbahçe’nin Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi için yayımladığı geçmiş olsun mesajında, "Beşiktaş Kulübü Değerli Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; Çebi’nin bir an önce sağlığına kavuşmasını ve iyi haberlerini almayı diliyoruz" denildi.

SİVASSPOR

DG Sivasspor Kulübü, Beşiktaş’ta korona virüs testleri sonucu 8 kişinin pozitif çıkmasının ardından geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Beşiktaş’ta dün gerçekleştirilen korona virüs testlerinin ardından bugün yapılan açıklamada 8 kişide korona virüs testinin pozitif çıktığı belirtilmişti. Bu açıklamanın ardından DG Sivasspor, siyah-beyazlılar için geçmiş olsun mesajı yayımladı. Kırmızı-beyazlılar yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Beşiktaş’ın Kovid-19 testi pozitif çıkan futbolcuları, teknik heyeti ve çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa sürede sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş.”

DG Sivasspor Kulübü, koronavirüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi için de geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Kırmızı-beyazlıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Koronavirüs testi pozitif çıkan #Beşiktaş Başkan Ahmet Nur Çebi’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlığına en kısa zamanda kavuşmasını diliyoruz. Geçmiş olsun Beşiktaş” denildi.

GALATASARAY

Galatasaray, korona virüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile kulüp çalışanları için geçmiş olsun mesaj yayımladı.

Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Beşiktaş JK’de koronavirüs testleri pozitif çıkan Başkan Sayın Ahmet Nur Çebi ve kulüp çalışanlarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, sağlıklarına bir an önce kavuşmalarını temenni ediyoruz" denildi.

ANADOLU EFES

Anadolu Efes Spor Kulübü, korona virüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

Lacivert-beyazlıların resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "Anadolu Efes Spor Kulübü ailesi olarak Beşiktaş Jimnastik Kulübü Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi’nin Covid-19 testinin pozitif çıktığını büyük üzüntüyle öğrendik. Sayın Çebi başta olmak üzere Covid-19 ile mücadele eden tüm Beşiktaşlı dostlarımıza ve vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz" denildi.

AHMET AĞAOĞLU

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yayımladığı mesajda Beşkitaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi’ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Ağaoğlu mesajında, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin COVID-19 testinin pozitif çıktığını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşmasını diliyorum" ifadelerini kullandı

HİDAYET TÜRKOĞLU

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, korona virüs testi pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi için geçmiş olsun mesajı yayımladı.

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Beşiktaş Başkanı Sayın Ahmet Nur Çebi’ye ve Kovid-19 testleri pozitif sonuçlanan spor camiamızın bütün üyelerine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Bu zorlu günleri hep birlikte, sağlıkla aşarak daha güzel yarınlara kavuşacağız" ifadelerini kullandı.