29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Stoch için özel parti

Miroslav Stoch'a arkadaşları doğum günü partisi düzenledi. Slovak futbolcu İspanya'ya attığı golün ardından, Al Ain'de kendisine olan ilginin arttığını söyledi.

22 Ekim 2014 Çarşamba 07:00 - Güncelleme:
Stoch için özel parti

Fenerbahçe'den kiralık olarak Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ain takımında forma giyen Miroslav Stoch'un keyfine diyecek yok. Slovakya Milli Takımı'nın İspanya ile oynadığı maçta Boğalar'ı yıkan golü atan 25 yaşındaki oyuncu, sonrasında da Al Ain'de müthiş bir frikik golü kaydetmişti. Stoch, yeni takımında mutlu olduğunu ve artık ortama uyum sağladığını dile getirdi.

Stoch için arkadaşları tesislerde sürpriz bir doğum günü partisi hazırladılar.  İspanya'ya attığı golün ardından Al Ain'de kendisine olan ilginin arttığını dile getiren Slovak futbolcu, "Takıma döndüğümde herkes beni kutladı. Sonrasında burada da bir gol attım. Bunların doğum günüme denk gelmesi çok güzel oldu. O gollerle kendime doğum günü hediyesi vermiş oldum" dedi.

FIFA da tebrik etti

Miroslav Stoch'un doğum gününü unutmayanlar arasında Dünya futbolunun patronları da vardı. FIFA'nın resmi internet sitesinden yapılan duyuruda oyuncuya 'mutlu seneler' dilendi. Stoch, Fenerbahçe forması giydiği dönemde, 2012 FIFA Puskas Yılın Golü ödülüne layık görülmüştü.