2 Mayıs 2024 Perşembe / 24 Sevval 1445

Anderson Talisca'ya çok sert tepki! ''Sınır dışı edilmeli''

Beşiktaş'ın eski yıldızı Anderson Talisca, Suudi Arabistan Milli Takımı hakkında yaptığı açıklamalarla bu ülkede büyük tepki çekti. Al Nassr forması giyen Talisca'nın Suudi Arabistan'dan sınır dışı edilmesi gerektiği ifade edildi.

Fotomaç1 Aralık 2022 Perşembe 10:35 - Güncelleme:
Anderson Talisca'ya çok sert tepki! ''Sınır dışı edilmeli''

Bir dönem formasını giydiği Beşiktaş'ta taraftarların en sevdiği isimlerden biri olan Anderson Talisca, kariyerinde flaş bir karar alarak Çin'e gitmişti. Bu ülkeden de Suudi Arabistan'a transfer olan Talisca, 2021'den bu yana Al Nassr'da forma giyiyor. Suudi Arabistan Teknik Direktörü Herve Renard'ı eleştiren Anderson Talisca'ya, Suudi basınından sert tepki geldi.

PSG'nin eski 10 numarası... Montero için sürpriz takas!

ANDERSON TALISCA'DAN HERVE RENARD'A ELEŞTİRİ

Brezilyalı oyuncu, Suudi Arabistan teknik direktörü Renard'ı, 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin ile oynanan maçtan önce eleştirdi.

SUUDİLER TALISCA'YA TEPKİ GÖSTERDİ

Talisca, Renard'ın kadroya 9 tane Al-Hilal oyuncusu almasına sert tepki gösterdi. Mesaj öncelikle dikkat çekmedi ancak Suudiler, Arjantin'i 2-1 yenince Talisca büyük tepki aldı.

"Neden yapıldığı bilinmeyen transfer" Halil Dervişoğlu şaşkınlığı!

"SINIR DIŞI EDİLMELİ"

Suudiler, Talisca'nın Suudi Arabistan'ın Arjantin maçındaki kadrosuna yönelik eleştirisini, milli takım oyuncuları arasına nifak sokmak ve kamuoyunu kışkırtmakla suçlarken "Brezilyalı oyuncu Krallık'tan sınır dışı edilmeli" ifadelerini kullandılar.

2024 YILINDA SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Brezilyalı yıldızın Al Nassr'la olan sözleşmesi 2024 yılında sona erecek.