1 Mayıs 2024 Çarşamba / 23 Sevval 1445

Futbolculardan Torrent'i şaşırtan cevap! ''Sizi yedek bırakacağım'' deyince...

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torren, Barcelona rövanşını düşünerek Kerem, Feghouli, Berkan, Marcao, Boey ve Aanholt'a, 'Sizi derbide yedek bırakacağım' ifadesini kullandı. Ancak Torrent bu futbolculardan hiç beklemediği bir cevap aldı.

Takvim14 Mart 2022 Pazartesi 10:14 - Güncelleme:
Futbolculardan Torrent'i şaşırtan cevap! ''Sizi yedek bırakacağım'' deyince...

Nou Camp'tan çıkardığı beraberlikle büyük moral bulan Galatasaray, Beşiktaş derbisi öncesinde 3 puana şartlandı... Teknik direktör Domenec Torrent dün futbolcularıyla toplantı yaptı. Gelen bilgilere göre İspanyol hoca, Barcelona rövanşını düşünerek Kerem, Marcao, Berkan, Boey, Feghouli ve Van Aanholt'a, "Derbide sizi yedek bırakacağım" ifadesini kullandı.

İşte Domenec Torrent'in Beşiktaş planı! Bambaşka 11...

ASLANLAR GİBİ ÇIKARIZ!

Ancak bu futbolcuların Torrent'e, "Bizim dinlenmeye değil kazanmaya ihtiyacımız var. Hem derbide hem de Barcelona maçında çıkar aslanlar gibi oynarız" dediği öğrenildi. Bu yanıt karşısında hem şaşıran hem de mutlu olan tecrübeli hocanın konuyu atletik performans ve sağlık departmanı ile değerlendireceği belirlendi. Eğer sakatlık konusunda bir risk olmazsa G.Saray'ın Barcelona maçının 11'iyle derbiye çıkacağı ifade edildi. Beşiktaş maçıyla ilgili taktik planını baskı ve pres üzerine yapan Torrent'in taraftar desteğini silaha dönüştürmek istediği öğrenildi.

Batshuayi mi, Güven Yalçın mı? Önder Karaveli derbi için kararını verdi!

DURAN TOPLARA DİKKAT

İspanyol teknik adamın futbolcularından santra ile beraber yoğun pres ile rakibi hataya düşürmek istediği gelen bilgiler arasında. Galatasaray'ın ayrıca hem hücum hem de savunma için duran top organizasyonları üzerinde durduğu belirlendi.