29 Nisan 2024 Pazartesi / 21 Sevval 1445

Trabzonspor golcü arayışında

Bugüne kadar bir çok forvet oyuncusuyla görüşmesine rağmen anlaşma sağlayamayan Trabzonspor yönetimi, son olarak üzerinde durduğu Papis Cisse ve İbrahima Toure'yi kadrosuna katmak için temaslarını hızlandırdı.

DHA13 Ağustos 2013 Salı 07:00 - Güncelleme:
Trabzonspor golcü arayışında
YÜKSEK MALİYET SIKINTISI

İngiltere'nin Newcastle United takımında mutsuz olduğu için ayrılmak isteyen Cisse'nin yüksek maliyetinin sıkıntı yarattığı öğrenildi. Monaco'nun gözden çıkardığı İbrahima Toure ile de görüşmelerin devam ettiği bildirildi. Bu iki oyuncu dışında 3 forvet oyuncusu ile daha temas halinde olan yönetimin, alacağı forvet oyuncusunu Avrupa Kupası maçlarına yetiştirmek istediği belirtildi.

TARAFTARIN BASKISI YÖNETİMİ GERİ ADIM ATTIRDI

Bordo mavili yöneticiler, Avrupa kupalarında yola devam edilmesi, Florent Malouda ve Jose Bosingwa gibi önemli isimlerin kadroya katılmasının ardından kombine fiyatlarına yüzde yüz zam yaptı. Ancak kulübü mail ve telefon yağmuruna tutan bordo mavili taraftarların baskısı sonuç verdi. Zam konusunda geri adım atan bordo mavili yönetim, kombineleri 16 Ağustos Cuma gününe kadar eski fiyattan satmaya devam etme kararı aldı.

ZOKORA VE SOL BAMBA'YA YENİDEN LİSANS ÇIKARTILDI

Trabzonspor'da takımdan gönderilmeleri düşünülen ancak ciddi transfer teklifleri gelmemesi, gönderme tazminatlarının da yüksek oluşu nedeniyle takımda kalmalarına karar verilen Sol Bamba ve Didier Zokora'ya lisans çıkartıldı. Yönetimin Brezilyalı savunmacı Emerson'un da lisansını çıkarttığı, ancak bu futbolcunun yeni sezonda kadroda düşünülmediği belirtildi.

BASKETBOL TAKIMI ALİ KARADENİZ'İ İSTİYOR

Trabzonspor Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezon Mersin Büyükşehir Belediyespor'da oynayan eski oyuncusu Ali Karadeniz'i transfer etmek için görüşmelere başladı. Yapılan ilk görüşmede Ali Karadeniz'in Trabzonspor'dan 400 bin euro talep ettiği, ancak daha sonra bu rakımın aşağıya çektiği belirtildi. Bordo mavili taraftarların da çok sevdiği oyuncuyu kadroya katmayı isteyen yönetimin önümüzdeki günlerde bu transferin gerçekleşmesi için somut adımlar atması bekleniyor.