3 Mayıs 2024 Cuma / 25 Sevval 1445

Trabzonspor'a Portekiz'den stoper

Ara transferde kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Trabzonspor, Portekiz ekibi Benfica'nın 25 yaşındaki genç yıldızı Joao Victor'u gündemine aldı.

MERVE KANTARCI ÇULHA1 Ocak 2024 Pazartesi 13:14 - Güncelleme:
Trabzonspor'a Portekiz'den stoper

Fluminense'nin 26 yaşındaki stoperi Nino'yu kadrosuna katmak isteyen Trabzonspor, Benfica'nın stoperi Joao Victor'u da listeye aldı.

Abdullah Avcı'nın özellikle Mahmud Trezeguet, Mislav Orsic ve Nicolas Pepe'nin yokluğunda kanat bölgesine takviye yapma isteği bulunuyor. Savunma hattında da güçlendirme yapılması gerektiğinin farkında olan Trabzonspor, transfer çalışmalarına odaklandı.

İlk olarak Brezilyalı Nino'yu gündeme gelmesiyle temaslar başlamıştı. Fluminense forması giyen ve 2025'te sözleşmesi sona erecek olan 26 yaşındaki stoper için transfer çabaları sürüyor. Ancak alternatif bir isim de belirledi: Benfica'nın stoperi Joao Victor...

AVCI'DAN ONAY ALINDI

Menajerler tarafından önerilen ve scout ekibinin de olumlu rapor verdiği 25 yaşındaki Portekizli için Avcı'dan da onay alındı. Ancak Benfica, Victor için 5 milyon euro istiyor. Fırtına farklı tekliflerle transferi çözebilir.